Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deborah: ‘Door personal trainer Pauline vind ik sporten wél leuk’

Aangeboden door Koster Sportclub 29 oktober 2019

Je herkent het wel. Je zit héérlijk op de bank, maar je was eigenlijk van plan om weer eens naar de sportschool te gaan. Dan maar een avondje overslaan… Deborah Halbe had precies hetzelfde, tot ze besloot: ik wil in beweging komen. Ze zocht hulp bij personal trainer Pauline van Koster Sportclub. “Ik zit nu veel beter in mijn vel.”

Deborah ging eerst op eigen houtje naar de sportschool, maar dat werkte niet. “Ik moet iemand hebben die mij motiveert. Als ik zelf sport denk ik al snel: het is mooi geweest. Daarom ben ik gaan trainen met Pauline. Zij motiveert me om door te gaan, al ben ik kapot. Je wilt je toch niet laten kennen.”

pauline koster sportclubs
Pauline

De trainingen zijn gezellig

Toen Deborah begon met trainen, was het haar doel om vijf kilo af te vallen. “Dat is niet superveel, maar ik kreeg het zelf niet voor elkaar. Pauline gaf me een voedingsschema en we gingen twee keer per week trainen.” Dat laatste beviel goed: “Ik heb echt een klik met Pauline. De trainingen zijn gezellig. Wat ik ook prettig vind, is dat Pauline niet op de klok kijkt. We werken het trainingsschema gewoon af, of het nu een uur of anderhalf uur duurt.”

‘Ik voel me beter’

Inmiddels is Deborah een aantal kilo’s kwijt én voelt ze zich veel beter. “Dat laatste vind ik nog belangrijker dan kilo’s afvallen. Ik zie mijn lijf veranderen doordat ik er spieren bij krijg: dat is genoeg.”

Goede sfeer

De trainingen worden gegeven bij Koster Sportclubs. Ook daar is Deborah blij mee: “Ik ben in meerdere sportscholen geweest, maar daar lopen vaak van die opgeblazen kerels rond. Hier voel ik me fijn: iedereen is aardig voor elkaar en je hoeft nooit te wachten als een apparaat wilt gebruiken. Echt een aanrader!”

Maak een afspraak!

Lijkt het je ook wel wat om te trainen met Pauline? Dat kan! Op basis van je doelstelling kijkt ze welke aanpak het beste bij jou past. Dus of je nu gewicht wilt verliezen, spieren wilt opbouwen of met gezondheidsklachten tóch wilt sporten: je bent welkom. Via de onderstaande oranje button kun je meteen een afspraak maken.


Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Gesloten07:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.