5 x buitenzwembaden op fietsafstand van Delft

Door Iris Olsthoorn 9 juli 2018

Een buitenzwembad staat op het verlanglijstje van héél veel Delftenaren. Dat snappen wij wel, want in de grachten plonzen is niet zo slim en de grote plas van de Delftse Hout zit om de haverklap vol met blauwalg. Dus totdat er eentje gebouwd wordt in Delft, zullen we de fiets erbij moeten pakken. Hier zit je binnen een uurtje trappen:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zwembad De Put in Rijswijk

18 minuten fietsen vanaf het centrum van Delft
Seizoensbuitenbad

In het meest idyllische stukje van Rijswijk vind je seizoenszwembad De Put. Vanaf mei tot en met september kun je daar een duik nemen in het water van Landgoed Te Werve. Dit zwembad heeft twee grote ligweides en een apart grasveldje met peuterbad en speeltoestellen. Er is een heupdiep zwembad en een diep bad.

Kijk hier voor meer informatie en openingstijden. 

De Waterman in Wateringen

26 minuten fietsen vanaf het centrum van Delft.
Openluchtzwembad

Op nog geen half uurtje afstand van Delft ligt zwembad De Waterman. Behalve een enorme ligweide is er een diep bad, een ondiep bad en een peuterbadje. Verder organiseert dit buitenbad vaak activiteiten, zoals een rommelmarkt, ladies night of een tentennacht op de ligweide.

Kijk hier voor meer informatie en openingstijden. 

Zwembad Hoek van Holland

1 uur en 2 minuten fietsen vanuit het centrum van Delft
Buitenbad

Goed, je moet éventjes fietsen, maar dan heb je ook wat. Zelfs als het zeewater iets verderop te koud is, is Hoek van Holland de ideale plek om buiten te zwemmen. Het buitenzwembad is van mei tot en met september open. Het is ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen, want er is een grote ligweide met speeltoestellen en een peuterbad.

Kijk hier voor meer informatie en openingstijden.

De Hoge Bomen in Naaldwijk

42 minuten fietsen vanaf het centrum van Delft
Buitenbad én binnenbad

De Hoge Bomen in Naaldwijk heeft behalve een indoor recreatie-, instructie- en peuterbad óók een flink buitenbad. Deze is open van mei tot en met augustus. Perfect voor wisselvallige dagen, dus. Bij een wolkje voor de zon ga je gewoon even binnen in het Turkse stoombad zitten!

Kijk hier voor meer informatie en openingstijden. 

De Windas in Bergschenhoek

40 minuten fietsen vanaf het centrum van Delft.
Binnen- én buitenbad

In nog geen drie kwartier fietsen zit je in Bergschenhoek bij zwembad De Windas. Behalve heel veel binnen, heeft dit zwembad ook een groot buitenbad. Hier kan je iedere dag van de week recreatief zwemmen.

Kijk hier voor meer informatie en openingstijden. 

Lees ook

buitenzwembad in delft

Delft wil een buitenzwembad! En wel hier

Toen we op Facebook vroegen waar jullie graag een buitenzwembad wilden zien in Delft, kwam er een st...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.