Er is een buiten fitness geopend in Delft

Dit is een ondernemersbijdrage 7 november 2017

Hardlopen in de Delftse Hout of een ander natuurgebied is nu het ’s avonds zo donker is niet zo prettig. Wil je toch lekker buiten sporten? Dan kan je sinds dinsdag terecht op het pleintje bij de Koepoortplaats, vlak voor het Hampshire Hotel.

Er staan verschillende apparaten waar je mee kunt sporten. Denk bijvoorbeeld aan een crosstrainer, legg press en arm press apparaat. Janine van het Hampshire Hotel vertelt waarom zij samen met de ondernemersvereniging Vrijenban/Wippolder de urban fitness heeft geplaatst: “We kregen veel vragen van gasten die graag wilden sporten. In ons hotel is daar helaas geen ruimte voor, maar buiten natuurlijk wel! Het voordeel is nu ook dat iedereen er gebruik van kan maken. Zo komen de studenten van om de hoek wel eens trainen en andere buurtbewoners doen er ook een work-out.” Vooral nu het vroeg donker wordt, is het prettig sporten bij de buiten fitness. “Er is voldoende verlichting en in het hotel is 24/7 iemand aanwezig.”

Gratis bootcamp

Tijdens de opening deden de instructeurs van Sportschool Queens alvast even voor hoe het moet. Kijk maar:

Wil jij de buiten fitness ook eens uitproberen, maar kan je wel iemand gebruiken die je een beetje helpt? Kom dan maandag 13 november naar de gratis bootcamp van Sportschool Queen’s. De bootcamp is van 20.00 tot 21.00 uur en start uiteraard bij de urban fitness. Aanmelden kan via [email protected].

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

nu open17:00 - 22:00

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels