Bij Sportschool Queen’s is sporten wél leuk: 5 redenen waarom

Aangeboden door Sportschool Queen’s 30 december 2018

Je wilt het waarschijnlijk niet horen, maar over een paar dagen is het alweer januari en moet je toch écht starten met die goede voornemens. Is het jouw plan om wat pondjes te verliezen? Ga dan sporten bij Queen’s. Bij deze sportschool voor vrouwen wordt bewegen ineens wel leuk (echt waar!). We vertellen je waarom.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Er zijn superveel groepslessen

Foto: Marianne Q Fotografie

Elke week hetzelfde rondje apparaten afwerken, raak je snel beu. Daarom heeft Sportschool Queen’s superveel groepslessen. “We hebben voor iedereen wel een leuke les”, vertelt eigenaar en trainer Simone. “Denk aan spinning, kickboksen, lessen met krachttraining, bootcamp, pilates en step.” Behalve dat die lessen leuk zijn, zorgen ze er ook voor dat jij sneller je doel bereikt. “Als je met anderen in een zaal staat, motiveert de instructeur je om nog één extra oefening te doen. In je eentje geef je sneller op. Daarnaast letten wij erop dat je de oefeningen juist doet. Dat voorkomt blessures.” 

Er is kinderopvang

Foto: Marianne Q Fotografie

Denk je nu: ik wil best sporten, maar ik kan de kinderen niet alleen laten? Ook dat is geen excuus bij Sportschool Queen’s. “Op maandag, woensdag en vrijdagochtend hebben we kinderopvang. Jij kunt lekker sporten en in de tussentijd wordt je kind vermaakt.” Enneh, heb je na het sporten zin om nog éven te ontspannen in de sauna? Dat kan gewoon!

Elke les is anders

De dames van diverse hockeyteams trainen in de winter bij Queen’s. Foto: Marianne Q Fotografie

 

Als je alléén op donderdagavond tijd hebt voor een total body workout, hoef je niet bang te zijn dat je week in, week uit dezelfde oefeningen doet. “Onze instructeurs bedenken voor iedere les nieuwe oefeningen”, vertelt Simone. “Zo blijft het leuk. Wij vinden het ook heel belangrijk dat de instructeurs écht weten wat ze doen. Daarom geven we regelmatig een les aan elkaar, zodat we elkaar scherp houden.”

Er is een fysiotherapeut

Foto: Marianne Q Fotografie

Mocht je last krijgen van blessures of andere klachten, dan kun je gewoon even aankloppen bij fysiotherapeut Joline. “Zij heeft eens per maand een gratis inloopspreekuur. Je kunt klachten met haar bespreken. Soms geeft ze je een kleine tip en ben je daarna van je klachten af. De andere keer plannen jullie een afspraak in voor een behandeling. In beide hoef je de sportschool niet uit!”

Er zijn ook lessen voor jongere meiden

Foto: Marianne Q Fotografie

Wil je jouw dochter ook meenemen naar Sportschool Queen’s? Dat kan! Voor meiden van acht tot vijftien jaar is er vanaf januari boxing bootcamp. “Tijdens deze les werken ze aan conditie en weerbaarheid. De lessen worden gegeven door onze instructrice Nancy: zij geeft ook kickboksles aan volwassenen.” Lijkt het je wat? Dan kun je je opgeven via ..

Wil je zelf de sfeer proeven bij Sportschool Queen’s? Kom dan langs voor een proefles. Aanmelden kan via de onderstaande oranje button.

Sportschool Queen’s sportscholen

Nu gesloten09:00 - 12:00 |16:00 - 23:00

Surinamestraat 7, Delft

Bekijk meer:sportscholen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.