Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fitness & Health Club Delft is verbouwd: zo ziet het eruit

Aangeboden door Fitness & Health Club Delft 25 juni 2019

De afgelopen maanden heeft Fitness & Health Club Delft een make-over gehad. Van nieuwe apparaten tot andere stickers op de muur: bijna alles is aangepakt! We laten zien hoe de boel is verbouwd.

Als je binnenstapt, lijkt er niet veel veranderd. Maar sta je eenmaal in de fitnesszaal, dan merk je het wél. “We hebben heel veel nieuwe apparaten gekregen”, vertelt manager Lisette. “Alle oude cardio apparaten hebben plaatsgemaakt voor de nieuwste lijn van Technogym. Die zijn uitgerust met een groot scherm waarmee je in de eerste plaats natuurlijk je resultaten kunt zien. Maar daarnaast is er ruimte om je telefoon neer te leggen en kun je een connectie maken met bluetooth en wifi. Vervolgens kun je eigen muziek en films afspelen. Je kunt je lievelingsserie op Netflix dus gewoon verder bingewatchen terwijl je sport.”

Train meer spieren tegelijkertijd met nieuwe apparaten

Ook de krachtapparaten zijn vernieuwd. “Elk apparaat is uitgerust met een klein kastje waarop je kunt zien hoe je de oefening moet uitvoeren én hoeveel herhalingen je moet doen”, vertelt Lisette. “Daarnaast hebben we een aantal compleet nieuwe apparaten die werken met losse gewichten. Je traint hiermee meer spieren tegelijkertijd. Dat is dus veel effectiever!”

fitness health club delft
Spinningruimte

Aerobicszaal

Ook de aerobicszalen moesten geloven aan een verbouwing. “We hebben de fitnesszaal uitgebreid met een functionele ruimte waar je kunt boksen en kooioefeningen kunt doen. Daarmee is de spinningzaal gehalveerd. We merkten dat deze hoeveelheid ruimte voldoende was. De aerobicsruimte zelf heeft nieuwe muurstickers gekregen, waardoor het er allemaal nét wat mooier uitziet. We geven ontzettend veel groepslessen, dus het is belangrijk om die ruimte te blijven verbeteren.”

fitness health club delftBlijven verbeteren

Vanwaar al deze vernieuwingen? Lisette vertelt: “We zijn al zeven jaar achter elkaar verkozen tot fitnessclub van het jaar. Dat komt ons niet zomaar aanwaaien, daar moeten we wel wat voor doen. Daarom blijven we onszelf verbeteren.” Als je zelf wilt ervaren hoe het is om te sporten bij Fitness & Health Club Delft, kan dat! Via de onderstaande oranje button kun je een gratis proefles aanvragen.


Meer over Fitness & Health Club Delft ontdekken?

Fitness & Health Club Delft sportscholen

Gesloten08:30 - 15:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.