Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Anouk: ‘Door bbb health boutique ben ik 9 kilo afgevallen op een gezonde manier’

Aangeboden door bbb health boutique Delft 30 juni 2019

Toen Anouk 2,5 jaar geleden begon met sporten bij bbb health boutique in Delft, kon ze nog geen vijf sit-ups. Inmiddels kan ze een paar minuten planken en is ze negen kilo afgevallen. “Hier sporten is heel effectief.”

Sporten bij bbb health boutique is nét even anders dan bij een gewone sportschool. Je sport hier alleen met vrouwen en de oefeningen doe je in een warmtecabine. Daarnaast krijg je coaching op het gebied van sporten, voeding en hoe het met je gaat. Deze combinatie is heel fijn, vindt Anouk. “Ik had helemaal geen ervaring met sporten en voelde me in het krachthonk van mijn vorige sportschool héél ongemakkelijk. Toen ik naar bbb ging, voelde het als een warm bad. Hier waren vrouwen die ook wat kilo’s teveel hadden en geen sportervaring hadden. Dit was een veilige omgeving.”

Trainen in een warmtecabine

De oefeningen in de warmtecabine vindt Anouk heel fijn. “Het wordt vijftig graden in de cabine en vervolgens ga je aan de slag. Door de hitte hou je oefeningen langer vol, krijg je minder spierpijn en is de kans op blessures kleiner. Daarnaast is het veel effectiever: het duurt maar een half uur. Daardoor was het voor mij veel makkelijker om vaak te gaan.” De oefeningen die je doet, verschillen. “Eens in de zoveel tijd heb je een afspraak met je coach en bekijk je welk programma past bij je doelen. En is er geen passend programma, dan maken ze er gewoon een voor je.”

Stok achter de deur

Anouk is inmiddels negen kilo afgevallen. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? “Natuurlijk door te trainen, maar ook door de coaching. Ik heb van de voedingscoaches geleerd wat gezond eten is. Ik weet nu bijvoorbeeld dat ik niet zoveel snacks moet eten en meer eiwitten. Wat mij verder erg helpt, is dat je een afspraak moet maken voor het sporten. Daardoor heb je een stok achter de deur: je moet wel, want je hebt een cabine of groepsles geboekt.”

Krachttraining

Ook nu Anouk zoveel is afgevallen, vindt ze het fijn om bij bbb te sporten. “Je kunt hier ook heel goed krachttraining doen en er zijn speciale pro-programma’s voor als je echt veel ervaring hebt. Het is echt voor elk niveau.”

Fijne sfeer

Verder wordt ze heel blij van de sfeer die er hangt bij bbb. “De coaches zijn zo’n beetje mijn vriendinnen geworden. We hebben het niet alleen over eten en trainen, maar ook hoe het gaat. Dat heeft óók invloed op je resultaten, namelijk. Toen mijn oma was overleden, heb ik hier gewoon zitten huilen. Die ruimte is er. Dat is toch gaaf!”

Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij bbb health boutique? Dat kan! Via de link hieronder kun je een gratis proefles boeken.


Meer over bbb health boutique Delft ontdekken?

bbb health boutique Delft sportscholen

Gesloten18:00 - 21:30 |17:30 - 21:30

Kristalweg 27, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.