Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x yoga in Delft

Door Ilse Zoutewelle 15 september 2019

Wat is het toch ontzettend fijn om een paar keer per week de yogazaal in te duiken om álles te vergeten en helemaal zen te worden. Daarom hebben we een paar goede yogascholen in Delft voor je op een rij gezet. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Neo Yoga

neo yoga delft
Foto: Neo Yoga Delft

Begin je je dag graag zen? Dan is Neo Yoga de juiste plaats voor jou, want je kunt hier al om 06.00 uur terecht! Er worden hier diverse soorten yoga gegeven, zoals ashtanga yoga, zwangerschapsyoga en actieve hatha yoga. En ben je een beginner? Dan zijn er speciale lessen waar je de basics van yoga leert.


Meer over Neo Yoga ontdekken?

Neo Yoga yoga

Gesloten06:30 - 21:30

Kluizenaarsbocht 6, Delft

Bekijk meer:yoga

Womanhood Studio

womanhood studio
Foto: Facebook Womanhood Studio

Ben je zwanger of heb je een baby? Dan is Womanhood Studio geknipt voor jou. Er zijn hier verschillende aparte lessen voor zwangeren en er wordt ‘postnatal healing yoga’ gegeven die je na de bevalling kunt volgen met je baby. De lessen worden in kleine groepen gegeven en zijn alleen voor vrouwen.


Meer over Womanhood Studio ontdekken?

Womanhood Studio massagesalons

Schoolstraat 28, Delft

Bekijk meer:massagesalons

Yoga Studio Jnana

Bij Yogastudio Jnana kun je terecht voor veel verschillende soorten yoga, waaronder hatha yoga, ashtanga yoga en saswitha hatha. Verder biedt deze yogastudio ook lessen aan voor tieners, pilates en klankmeditatie.


Meer over Yoga Studio Jnana ontdekken?

Yoga Studio Jnana yoga

Industriestraat 30, Delft

Bekijk meer:yoga

Pralaya Yoga

Pralaya Yoga
Foto: Pralaya Yoga

Pralaya Yoga is een kleine yogastudio in Delft. Of je nu een beginner bent of juist al veel ervaring hebt: hier kun je terecht! Er wordt hier alleen pralaya yoga gegeven: deze vorm is gericht op het ontwikkelen van functionele kracht en spierbalans. En ben je kunstenaar, danser, student of muzikant? Dan krijg je korting!


Meer over Pralaya Yoga Delft ontdekken?

Pralaya Yoga Delft yoga

Gesloten19:30 - 21:00

Kloosterkade 159C, Delft

Bekijk meer:yoga

Banyan Yoga

banyan yoga
Foto: Facebook Banyan Yoga

Banyan Yoga geeft iedere dag zo’n vier lessen. Het lesaanbod verschilt per dag: het gaat van ashtanga yoga tot vinyasa yoga. En wil je vooral aan je core werken? Dan is daar ook een speciale les voor.


Meer over Banyan Yoga ontdekken?

Banyan Yoga yoga

Brabantse Turfmarkt 32, Delft

Bekijk meer:yoga

Yogaplaza

Yogaplaza
Foto: Yogaplaza

Als je kinderen hebt of zwanger bent, is Yogaplaza uitermate geschikt voor jou. Er wordt hier zwangerschapsyoga en ouder-kind yoga gegeven. Daarnaast zijn er aparte lessen voor kinderen. Verder kun je hier ook terecht voor ‘normale’ yoga en een speciale yoga-vorm die gericht is op je buik, billen en benen.


Meer over Yogaplaza ontdekken?

Yogaplaza yoga

Delftsestraatweg 280, Delfgauw

Bekijk meer:yoga

Merlijn Body & Mind Center

Foto: Merlijn

Wanneer je graag véél verschillende soorten yoga uitprobeert, ben je bij Merlijn Body & Mind Center aan het goede adres. Van hatha yoga tot yoga dance en yin yoga: hier kan het. Naast yogalessen worden hier ook regelmatig yoga retreats georganiseerd.


Meer over Merlijn Body & Mind Center ontdekken?

Merlijn Body & Mind Center yoga

Gesloten09:30 - 12:00 |17:00 - 22:30

Patrijsweg 12, Rijswijk (Delft-Noord)

Bekijk meer:yoga
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.