Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x waarom je wilt sporten met de beste personal trainers van Zuid-Holland

Aangeboden door Beachfit Genetic Personal Training 6 januari 2019

Ga je binnenkort op vakantie en wil je slank op het strand verschijnen? Pak het écht grondig aan en ga sporten met de beste personal trainers van Zuid-Holland: Gül en Emina van Beachfit. We geven vijf redenen waarom dit een goed idee is.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De training past bij jou

Als je voor het eerst gaat trainen met Gül en Emina, zullen ze eerst kijken naar je doelen. Op basis daarvan ga je oefeningen doen die passen bij jouw doel. “Of je nu slanker, sterker of fitter wilt worden: we zorgen ervoor dat je het bereikt.” Behalve de oefeningen, past ook de trainer bij jou. “We hebben iedere onze eigen stijl”, vertelt Gül. “Emina heeft oog voor elk detail en werkt secuur, terwijl ik mensen juist motiveer om tot het gaatje te gaan. We hebben allebei oog voor de klant en willen dat uurtje sporten óók leuk maken.”

Je krijgt persoonlijke aandacht

De trainingen met Beachfit zijn een op een, dus je hoeft de aandacht niet te delen met anderen. “Wij vertellen welke oefening je moet doen. Daardoor kun je tijdens de training je hoofd echt leegmaken. Dat vinden de meeste mensen héél fijn”, weet Emina. Personal training heeft nog een ander – heel belangrijk – voordeel: de kans op blessures is minimaal. “Wij zorgen ervoor dat je iedere oefening juist uitvoert. De enige pijn die je de volgende dag hebt, is spierpijn.”

Het resultaat is blijvend

Je hebt waarschijnlijk al 489 keer gehoord dat ‘deze afvalmethode écht blijvend is’. Nu kunnen Gül en Emina natuurlijk ook geen garanties geven. Maar wat ze wél kunnen vertellen, zijn de verhalen van de klanten die eerder bij hen hebben gesport. “Zo is één van onze klanten afgevallen van 95 naar 65 kilo”, vertelt Emina. “Inmiddels is ze zó geïnspireerd, dat ze ook personal trainer is geworden. Verder houden zelfs de mensen die na een tijdje weer stoppen met de personal training hetzelfde gewicht.” Hoe dat komt? “We helpen mensen hun mindset te veranderen. Als je eenmaal gewend bent aan je nieuwe levensstijl, val je niet snel terug in oude (slechte) gewoontes.”

Je krijgt voedingsadvies

Trainen met Gül en Emina betekent niet alleen een keer per week een uurtje trainen. “Je krijgt ook een trainingsschema dat je op de andere dagen kunt doen. Verder maken we een voedingsschema dat past in jouw leven. Wij kijken naar wat je nu eet en bedenken op basis daarvan een gezonder alternatief. Op die manier leer je binnen je eigen levensstijl gezonder eten. Zelfs als je een zakenman bent en een paar keer per week uit eten gaat, kun je nog gezond leven: je moet er alleen slim mee omgaan. Dat leren wij aan onze klanten.”

Sporten wordt leuk (echt waar!)

beachfit2

Heb jij de %[email protected]# aan push-ups, maar wordt je wel blij van boksen? Dan is dát wat je gaat doen. “We kijken naar je doel en op basis daarvan maken we een trainingsschema. Hierin kijken we ook naar wat jij leuk vindt. Verder doen we elke training andere oefeningen; zo wordt het nooit saai.”

Wil je zelf ervaren hoe het is om te trainen met Gül of Emina? Vraag dan hier meteen een proefles aan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beachfit Genetic Personal Training. Meer over Beachfit Genetic Personal Training ontdekken?

Beachfit Genetic Personal Training sport en bewegen

Geopend07:00 - 22:00

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.