5 x fijn aan een sportschool voor vrouwen

Aangeboden door bbb health boutique Delft 16 november 2018

Op sommige momenten is het gewoon fijner om alleen met vrouwen te zijn. Sporten is één van die momenten en daarom sport je bij bbb health boutique alleen met dames. Waarom dat zo prettig is? We vertellen het!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fijne sfeer

Warmtecabines

Als je binnenkomt bij bbb health boutique, merk je het meteen: dit is een plek waar je kunt ontspannen. Het is een kleinschalige sportschool waar je met maximaal vijf andere vrouwen tegelijkertijd sport in een warmtecabine. Er zijn altijd coaches aanwezig die je helpen om een oefening goed uit te voeren of je vragen te beantwoorden. Verder kun je voor- of na het sporten gezellig een kopje koffie drinken met de andere dames uit de sportschool. Kortom: bbb health boutique is een plek waar je je thuis voelt.

Er zijn geen krachtpatsers

In de gemiddelde sportschool staan er altijd wel een paar krachtpatsers te showen hoe gespierd ze zijn. Dat is niet altijd fijn en soms zelfs een beetje intimiderend. Bij bbb health boutique kom je zulke types niet tegen. Hier kun je gewoon komen zoals je bent: of je nu wat pondjes kwijt wilt of fit wilt blijven. 

Je hormoonhuishouding is de basis

Dikke kans dat jij al 234 keer bent begonnen met sporten, maar er nog steeds geen grammetje vanaf is. Geen idee hoe dat kan? Het zou zomaar kunnen zijn dat je voedingspatroon niet goed is of je niet lekker in je vel zit. Bij bbb health boutique kijken ze niet alleen naar je lijf, maar óók naar je voeding en hoe je je voelt. Zit je bijvoorbeeld in de menopauze? Dan heb je een heel andere workout en voedingsschema nodig dan iemand die zwanger is. Aan de hand van je hormoonhuishouding krijg je een persoonlijk sport- en voedingsschema. Zo kun je écht resultaten boeken.

Er is kinderopvang

Als je kinderen hebt, weet je: het is lastig om tijd te maken om te sporten. Bij bbb health boutique is dat geen excuus om niet te gaan, want er zijn speciale uren waarop je je baby of peuter mee mag nemen naar de sportschool. Een workout in de warmtecabine duurt maar een half uur, dus dat is héél goed vol te houden!

Persoonlijke aandacht voor jouw doelen

Bij bbb health boutique wordt er gekeken naar je eten, lichaam en geest. Eens per twee weken heb je daarom een gesprek met je coach over hoe het gaat, kijk je naar je doelen en wordt gemeten of je resultaat hebt geboekt. Zo weet je zeker dat je het volhoudt. En heb je toch nog wat extra hulp nodig? Dan is er ook een diëtist, fysiotherapeut en psycholoog aanwezig.

Wil je uitproberen hoe het is om te sporten bij bbb health boutique? Boek dan een proefles!

bbb health boutique Delft sportscholen

Nu open09:00 - 13:00 |17:00 - 21:00

Kristalweg 27, Delft

Bekijk meer:sportscholen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.