Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x prachtige plekken in en rondom Delft voor een wandeling

Door Iris Olsthoorn 4 oktober 2019

Het is bijna herfst en dat is de perfecte tijd voor een lekkere boswandeling. Goed, nu hebben we in Delft geen enorme bossen. Maar voor een mooie herfstwandeling hoef je heus niet meteen naar de Veluwe! Iemand die daar alles van weet is Marike van @MarikeWandelt. Ze tipt vijf plekken in Delft voor een mooie wandeling: 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bieslandse Bos

“Tussen Delft en Pijnacker ligt het prachtige Bieslandse Bos. Veel afwisseling en de mogelijkheid om door te lopen naar de Dobbeplas en het aangrenzende gebied De Balij van staatsbosbeheer. Start bij Du Midi op de Noordeindseweg en laat je verrassen hoe mooi het daar is!”

Abtswoudse Bos

“Tussen de wijk Tanthof en Schiedam ligt het Abtswoudse Bos, met daarin het kunstwerk Moeder Aarde. Ga je richting Midden Delfland, maak dan een tussenstop bij Hodenpijl.”

Ackerdijkse Polder

“Vanaf het Art Centre aan de Rotterdamseweg is een mooie wandeling te maken door de polder. De route heet Boerenpad Ackerdijkse Polder.”

Speelbos Biesbush

“Ga je met kinderen wandelen? Dan is Speelbos Biesbush extra leuk. Dit bos is een speciaal speelbos. Loop vanaf het Rieten Dak, Aan ‘t Verlaat, langs de Nootdorpse Plassen en je komt het vanzelf tegen.”

Wilhelminapark

“Wist je dat iedere dag 15 minuten buiten al bijdraagt aan een goede gezondheid? Voor een klein rondje is het Wilhelminapark prima geschikt. Dit oude stadspark is mooi om een rondje te kuieren en te genieten van de vele soorten oude bomen met tal van herinneringen. Menig bruidspaar heeft hier de trouwfoto’s gemaakt. Echt een aanrader!”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport

adv.