Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x lekker intensief sporten in Delft

Door Ilse Zoutewelle 31 januari 2017

Wil je graag (een beetje) sterker en strakker worden? Dan is het slim om een  intensieve sport te doen, zodat je ook écht het gevoel hebt dat je iets gedaan hebt. Er zijn genoeg mogelijkheden in Delft, van supersnel gewicht heffen tot poweryoga.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Grit

Als je graag sterker, maar niet perse gespierder wilt worden, is Grit iets voor jou. Dit is een high intensity workout van Les Mills die een half uurtje duurt. Je wordt tijdens deze training uitgedaagd om met een halter en een step oefeningen als squats en burpees zo snel mogelijk te doen. Echt eentje in de categorie: grote stappen snel thuis.


Meer over Fitness & Health Club Delft ontdekken?

Fitness & Health Club Delft sportscholen

Gesloten07:00 - 22:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Poweryoga

Foto: Merlijn

Val je al in slaap bij het idéé om een uur lang in een of andere ingewikkelde yoga-pose te liggen? Dan past poweryoga misschien beter bij je. Tijdens deze vorm van yoga neem je een uur lang allerlei verschillende houdingen aan die zich in hoog tempo opvolgen. Hierdoor wordt je conditie, figuur en lichaamshouding verbeterd.


Meer over Merlijn Body & Mind Center ontdekken?

Merlijn Body & Mind Center yoga

Gesloten09:30 - 16:15 |17:00 - 22:30

Patrijsweg 12, Rijswijk (Delft-Noord)

Bekijk meer:yoga

Bootcamp

bootcamp team
In een sportschool sporten is gezond, maar buiten trainen nog veel beter! Daarom is bootcamp de perfecte workout: je wordt er fit van én je bent lekker buiten bezig. Bekijk hier waar je bootcamp kunt doen in Delft.

Spinning

spinning
Foto: Megafitness Delft

Je moet ervan houden, maar na een uurtje spinning ben je geheid he-le-maal stuk. Het is de perfecte les om te doen als je wilt afvallen en een betere conditie wilt opbouwen: je schijnt er veel calorieën mee te verbranden.


Meer over EasyActive Delft ontdekken?

EasyActive Delft sportscholen

Gesloten07:00 - 23:00

Schieweg 89a , Delft

Bekijk meer:sportscholen

Crossfit

crossfit delft
Foto: CrossFit Delft

Als je van te voren ziet welke oefeningen je moet doen met crossfit, denk je: dit kan ik niet. Nooit. Maar als je dan eenmaal bezig bent, kom je erachter dat je veel meer kunt dan je dacht. Perfecte workout om jezelf eens echt uit te dagen.


Meer over CrossFit Delft ontdekken?

CrossFit Delft crossfit

Gesloten07:00 - 22:00

Rotterdamseweg 402, Delft

Bekijk meer:crossfit
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.