Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 voordelen om nú met een personal trainer aan de slag te gaan

Aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft 4 september 2020

Sporten is goed voor je. Tot zover wat je al weet. Wat je vaak niet weet is wat je in hemelsnaam moet doen als je eenmaal in de sportschool staat. Je kan natuurlijk zelf gaan uitvogelen hoe je de beste resultaten behaald, maar het is makkelijker én leuker om dit samen met een personal trainer te doen. Michella van BMFITT benoemt vijf voordelen om nú met een personal trainer aan de slag te gaan.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kennis

“Personal trainer is een vrij beroep. Met andere woorden: een diploma is niet nodig. Hier moet je zeker even opletten als je wil gaan trainen met een personal trainer. Bij BMFITT zijn alle personal trainers goed opgeleid én hebben ze ervaring. Dit zorgt ervoor dat wij het beste uit jouw training kunnen halen.”

Het meeste effect

“Personal training is de meest effectieve trainingsvorm in de sportschool. Dit komt doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt. Tijdens je training letten we op of je de oefeningen goed uitvoert. Een foutje sluipt er zo in. Door de oefeningen juist uit te voeren train je de juiste spiergroepen”, vertelt Michella.

Voedingscoaching

“Bij BMFITT helpen we je te kijken naar je voedingspatroon. We willen juist niet dat je op een dieet gaat, maar door kleine aanpassingen aan te brengen leer je wel gezonder te eten en fit te blijven. Door je voedingsinname en samenstelling aan te passen aan je trainingsintensiteit zal het lichaam sneller reageren en is het effect van je training groter.”

Stok achter de deur

“Oké, een beetje een dooddoener, maar het werkt wel degelijk! Als er iemand op je wacht, dan ga je wel. Hoe vaak heb jij je training weleens overgeslagen, omdat je geen zin had? Zonde! Het is belangrijk om je training geregeld uit te voeren. Hierdoor boek je het beste resultaat. Geen zin, is geen excuus!”

Gezellig

BMFITT Personal Trainer Delft

“Alleen sporten is saai! Klopt. Bij BMFITT maken we graag een praatje en een grapje. Zo vliegt de tijd voorbij.”

Enthousiast geworden? Dan hebben ze ook nog een leuke aanbieding voor je. Voor €99,- boek je nu al drie lessen personal training. Klik hier voor de aanbieding.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft. Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

lees ook

BMFITT

BMFITT hoort bij top 10 beste landelijke personal trainers en dit is waarom

ben jij op zoek naar een personal trainer die je kan helpen om die winter kilo's er af te krijgen en...
boudewijn bmfitt

Boudewijn viel 36 kilo af zonder dieet: ‘Dit gun ik iedereen’

Boudewijn had al jaren overgewicht toen hij vorig jaar besloot er écht iets aan te gaan doen. Hij wi...
BMFITT Personal Trainer Delft personal training

Hè, hè: bij deze personal trainer bereik je écht resultaat

Sporten is goed voor je. Zover was je waarschijnlijk zelf ook al. Maar eenmaal in de sportschool heb...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.