Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 leukste hardlooproutes van Delft

Door Ilse Zoutewelle 23 mei 2016

Het hardloopseizoen is in volle gang. Nu kan je natuurlijk gewoon in je eigen buurt een blokje om, maar dat raak je ook snel beu. Indebuurt helpt je met 5 leuke hardlooprondjes van maximaal 10 kilometer lang.

Tip: wil je de routebeschrijving van het rondje kunnen zien terwijl je aan het lopen bent? Klik dan in de link op ‘route verzenden naar uw telefoon’. Je kunt dan de route openen in Google Maps op je telefoon.

Delftse Hout

Als je niet zo vaak in de Delftse Hout komt, kan je er snel de weg kwijt raken. Met deze route loop je langs alle mooie plekken. Lengte: 3,9 kilometer

Delftse Hout

Bekijk hier de route in Google Maps.

Golfbaan

Ook zo’n mooie route: de golfbaan bij Schipluiden. Zorg dat je nog een beetje om je heen kijkt tijdens het lopen, anders mis je misschien de mooie vogels en fantastische luchten. Lengte: 7,3 kilometer.

Golfbaan Schipluiden

Bekijk hier de route in Google Maps.

Langs de singel

Ook niet vervelend: lekker lopen langs het water. Op de Oostsingel is altijd wel wat te zien, dus voor je het weet ben je weer thuis! Lengte: 4,8 kilometer.

langs het water

Bekijk hier de route in Google Maps.

Golden Tenloop

Vergeten hoe de route van de Golden Tenloop ook alweer liep, of wil je de route ook eens uitproberen? Dit is ‘m! Lengte: 9,2 kilometer.

Golden Tenloop

Bekijk hier de route in Google Maps.

Abtswoudepark

Natuurlijk loop je met dit rondje niet alleen door het Abtswoudepark, anders was je zo klaar. Naast het Abtswoudepark loop je met deze route ook door het natuurgebied tussen Delft en Rotterdam, dus het is gegarandeerd genieten. Lengte: 6,1 kilometer.

Abtswoudepark

Bekijk hier de route in Google Maps.

Wij zochten deze routes uit op de site runnermaps.nl. Je kunt hier je eigen route samenstellen en delen met anderen.

Meer over

Doen Sport

adv.