Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x fitnessen in Delft voor minder dan €30,-

Door Ilse Zoutewelle 3 januari 2020

Dikke kans dat je bankrekening na de dure decembermaand aardig leeg is. Wil je tóch gaan fitnessen? Bij deze drie sportscholen kun je je voor minder dan €30,- per maand in het zweet werken. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Koster Sportclubs

Wil je ‘gewoon’ lekker fitnessen in een gezellige sportschool? Dan ben je bij Koster Sportclubs aan het goede adres. Voor maar €26,95 per maand kun je hier onbeperkt fitnessen. Er zijn een paar groepslessen, waaronder pilates, yoga, buikspierkwartier en een ladies workout. Goed om te weten: studenten krijgen hier een lekkere korting.


Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Geopend07:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Basic-Fit

Lekker goedkoop sporten kan in Delft (natuurlijk) ook bij Basic Fit. Je betaalt hier €19,99 per vier weken. Voor dat bedrag kun je fitnessen in de zaal en verschillende (virtuele) groepslessen volgen. Let op: alleen de vestiging aan de Leeuwenstein biedt live groepslessen aan.


Meer over Basic-Fit Delft ontdekken?

Basic-Fit Delft sportscholen

Geopend07:00 - 22:30

Breestraat 37, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Sportschool Queen’s

damessportschool queens
Foto: Marianne Q Fotografie

Als het niks voor jou is om kilo’s te liften tussen de bodybuilders, is een lidmaatschap bij Queen’s iets voor jou. Deze sportschool voor vrouwen is vooral gericht op groepslessen. Het rooster is dan ook bijzonder uitgebreid: het gaat van kickboksen tot pilates en spinning. Als je één keer per week sporten genoeg vindt, is een abonnement bij Queen’s lekker betaalbaar. Voor maar €25,50 per maand kun je hier eens per week komen sporten.


Meer over Sportschool Queen’s ontdekken?

Sportschool Queen’s sportscholen

Geopend09:00 - 12:00 |16:00 - 23:00

Surinamestraat 7, Delft

Bekijk meer:sportscholen
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.