Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 tips om deze zomer slank te beginnen

Aangeboden door Switch for Life 23 mei 2017

Wil je graag met een slank lijf aan de zomer beginnen en dat ook zo houden? Dan heeft personal trainer Olaf Goses een paar héle handige tips voor je.

Eet vaker

“Door vaker te eten, stil je je honger”, vertelt Olaf. “Hierdoor zwicht je op andere momenten minder snel voor ongezondere happen. Neem dus gedurende de dag om de twee à drie uur iets te eten. Je kiest hierdoor ook eerder voor gezondere en voedzame producten. Eet je minder vaak? Dan eet je vaak later op de dag meer én is de kans groot dat je daar ook nog een glas bier of wijn bij neemt.”

Neem slimme snacks

Olaf: “Wil je minder ‘slechte snacks’ nemen? Zorg dan dat er in de buurt van je aanrecht gezonde snacks staan, zoals fruit, gemengde nootjes of Japanse mix. Ben je onderweg? Neem dan een paar volkoren crackers of rijstewafels met pindakaas mee. De crackers zorgen voor een verzadigd gevoel en de pindakaas geeft je meteen energie. Een handje druiven of gemengde noten zijn ook handig om in je tas te hebben: die geven je energie en zorgen dat de dip om vier uur uit blijft.

Drink genoeg

“Door uit te ademen, te zweten en naar het toilet te gaan verlies je zo’n twee a drie liter vocht per dag”, vertelt Olaf. “Dit moet je dus aanvullen. Als je gaat sporten moet je hier zelfs nog een liter bij optellen!”

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het afvallen of nóg fitter worden? Dan helpt Olaf je graag. Neem hier contact met hem op.


Meer over Switch for Life ontdekken?

Switch for Life sportscholen

Vandaag gesloten

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

 

adv.