Zo koud wordt het tijdens de sinterklaasintocht 2018 in Delft

Door Iris Olsthoorn 22 november 2018

We willen natuurlijk allemaal weten hoe we ons moeten kleden voor de grote dag. Dus je bent vast en zeker nieuwsgierig naar de weersverwachtingen voor de Sinterklaas intocht in Delft op 24 november! We kijken alvast in de glazen bol van Weeronline. 

Even leken we een zonnige, maar koude intocht te krijgen. Maar niets zo veranderlijk als het weer! Weeronline geeft 24 november momenteel weercijfer 6. We hopen dat Sinterklaas zijn paraplu bij zich heeft, want er is 95% kans op regen. Er valt naar verwachting zo’n 2.4 millimeter regen.

Het gaat niet vriezen, maar het wordt wel heel koud. Met temperaturen tussen de 1 en 5 graden moet je zeker je muts en wanten niet thuis laten. ‘Het wordt een onaangename dag om buiten te zijn. Zelfs tijdens droge momenten is het waterkoud’, zegt Weeronline.  Zorg dus dat jij en je kinderen goed ingepakt zijn. Want met bevroren handen kruidnoten naar binnen schuiven, gaat zo moeilijk!

De route en handje schudden

Weer of wind, we laten ons natuurlijk niet uit het veld slaan. Want na de intocht jaag je de kou gewoon weg met een warme kop chocomelk met flinke dot slagroom, ergens in de stad! Wil je weten op welke plekjes je het beste staat tijdens de intocht, hoe de route precies loopt, of waar je moet zijn om de Sint een handje te kunnen geven? Dit en meer lees je in onderstaande artikelen:

Programma intocht delft

Dit is het programma van de sinterklaasintocht 2018 in Delft

Nog even en dan komt Sinterklaas officieel aan in Delft! Op zaterdag 24 november om 12.45 uur legt d...

Dit is route van de sinterklaasintocht 2018 in Delft

Nog een paar weken, dan komt Sinterklaas officieel aan in Delft! Op zaterdag 24 november om 12.45 uu...

adv.