Op deze plekken haal je de lekkerste oliebollen volgens Delftenaren

Door Iris Olsthoorn 30 december 2018

Eindelijk. De geur van versgebakken oliebollen verspreidt zich weer door de stad. En wat is oud en nieuw zónder deze lekkere snack? Wij vroegen jullie waar je de lekkerste oliebollen van Delft haalt. Deze drie oliebollenbakkers werden veelvuldig genoemd, op willekeurige volgorde: 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bakker Suikerbuik

Foto: Bakker Suikerbuik

Véél Delftenaren halen hun oliebollen het allerliefst bij Bakker Suikerbuik. Waarom? ‘Je proeft dat ze met liefde gebakken worden’, zegt indebuurtlezer Mariska bijvoorbeeld. Ook de gezelligheid en gastvrijheid van de bakker op de Hippolytysbuurt wordt geroemd door veel van de stemmers.

Prijs gewone oliebol: €0.95 per stuk of tien stuks voor €8.50. Op oudjaarsdag is Bakker Suikerbuik open van 06.00 tot 14.00 uur.


Meer over Bakker Suikerbuik Delft ontdekken?

Bakker Suikerbuik Delft bakkers

Nu gesloten08:00 - 17:00

Hippolytusbuurt 24, Delft

Bekijk meer:bakkers

Oliebollenkraam Buitenhof

Foto: Facebook Oliebollenkraam Buitenhof

Voor een lekkere oliebol of twee, drie, begeven Delftenaren zich ook massaal naar Buitenhof. Tegenover de Jumbo op de Vrijheidslaan staat een kraam die vele maagjes pleziert rond oud en nieuw. Zo luidt een van de reacties: ‘Voor ons al jaren de lekkerste smaakvolle oliebol. Niet te droog, want het heet niet voor niets oliebol!’ En een ander zegt: ‘Heerlijk knapperig.’

Prijs gewone oliebol: €0.80,- per stuk of  zes stuks voor €4,-

C. Denies bij de Oude Kerk

Sinds jaar en dag staat de kraam van C. Denies bij de Oude Kerk. Ook deze kraam is immens populair bij indebuurt-lezers. ‘Niet alleen de lekkerste oliebollen. Maar ook de aller aardigste mensen die er werken’, vertelt Patricia. Toen zij met twee teleurgestelde dochters voor de dichte kraam stond, kreeg ze tóch een zak oliebollen mee. Ook Patrick is fan: ‘Vooral de bol met stoofperen!’

Prijs gewone oliebol: €1,-


Meer over Oliebollenkraam C. Denies ontdekken?

Oliebollenkraam C. Denies speciaalzaken

Nu gesloten10:00 - 18:00

Oude Kerkstraat/Voorstraat, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.