Heel Delft gaat naar deze nieuwjaarsborrel en het is gratis

Aangeboden door De Burgemeesters 1 januari 2019

Begin 2019 gezellig door zaterdag 5 januari naar de Nieuwjaarsborrel op de Markt te gaan! Zo’n beetje heel Delft komt hierheen om elkaar (gratis en voor niets!) een gelukkig nieuwjaar te wensen. 

De Markt verandert op 5 januari tussen 17.00 en 19.00 uur in een sfeervol winterplein. Hier staat voor alle Delftenaren een kop warme wintersoep en glühwein klaar. Ook de politici en ondernemers van Delft zijn van de partij. Daarnaast geeft burgemeester Marja van Bijsterveldt tijdens de borrel haar nieuwjaarstoespraak. Hiermee sluit ze Donkere Dagen van Delft officieel af én wordt het startsein gegeven voor het Gouden Eeuwjaar.

Het wordt superleuk

Je kunt er in elk geval zeker van zijn dat de borrel supergezellig wordt, want het wordt georganiseerd door evenementenbureau De Burgemeesters. Zij zijn ook verantwoordelijk voor Delft Serveert en Oranjekoorts, dus dan weet je het wel! Guy Verbeek, initiatiefnemer van de Nieuwjaarsborrel en eigenaar van De Burgemeesters, vertelt: “Wij zijn erg trots dat we voor de tweede keer de Nieuwjaarsborrel kunnen organiseren, samen met gemeente Delft en alle ondernemers van Delft.”

Meld je aan

Wil je ook naar de nieuwjaarsborrel (ja natuurlijk!)? Meld je dan wel even aan. Dat kan helemaal gratis via nieuwjaarsborreldelft.nlBe there, op 5 januari tussen 17.00 en 19.00 uur!

De Burgemeesters

Schieweg 80, Delft

adv.