Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zomer je scheermesje thuis laten? Begin dan nu met suiker ontharen

Aangeboden door Beautysalon Soft & Sweet Delft 16 mei 2017

Heb je geen zin om deze zomer iedere week (of vaker!) je benen te moeten scheren? Laat dan vanaf nu je benen regelmatig ontharen met suikerwas. Dan ben je in de zomer haarvrij!

Nog nooit gehoord van ontharen met suiker? Ellen van Soft & Sweet legt uit wat het is:  “Anders dan bij waxen en harsen werk je bij suikerontharen met de haargroei mee. Hierdoor heb je geen kans op ingegroeide of afgebroken haren en het is ook nog minder pijnlijk. Het bestaat al sinds Cleopatra, al is het hier vooral bekend bij mensen met een oosterse cultuur. Suiker is antibacterieel en helend: in brandwondencentra gebruiken ze het ook!

Natuurlijk product

Ellen gebruikt suikerwas van het merk Pandhy’s. “Dat is puur natuur, niet getest op dieren en kan ook gebruikt worden bij mensen die eczeem of psoriasis hebben. Verder kan je met suikerontharen elk haartje van het lichaam weghalen, al vanaf 1 à 2 mm! Het ontharen zelf voel je even, maar daarna is het meteen over.” En het leuke is: als je om de drie, vier weken komt, ben je in de zomer haarvrij. Kan je je scheermesje thuis laten. Maak hier meteen een afspraak.

Shoppingnight

Wist je trouwens dat Soft & Sweet in Delft op 26 mei extra lang open is tijdens een speciale shoppingnight? Soft & Sweet heeft voor die gelegenheid drie leuke aanbiedingen: je krijgt een massage van een half uur van €30,- voor €15,-. Verder betaal je die avond maar €7,50 in plaats van €12,50 voor het ontharen van je bovenlip of je wenkbrauwen.


Meer over Beautysalon Soft & Sweet Delft ontdekken?

Beautysalon Soft & Sweet Delft massagesalons

Geopend10:00 - 18:00

, Delft

Bekijk meer:massagesalons

adv.