Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo ziet een dag bij kinderopvang Wiskids

Aangeboden door Wiskids 20 november 2019

Als je op zoek bent naar een andere of nieuwe kinderopvang, is het prettig om te weten wat je kinderen daar nou precies gaan doen. Daarom laten we in vijf stappen zien hoe een dag bij kinderopvang Wiskids eruit ziet.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De dag start gezond

wiskids

De pedagogisch medewerkers verwelkomen de kinderen van de groep. Dat doen ze soms met een knuffel, dan met een high five en een ander kind zegt alleen hallo. Vervolgens gaan alle kinderen aan tafel zitten en krijgen ze fruit.

Lekker spelen

wiskids

Wiskids werkt met verticale groepen, waardoor kinderen van nul tot vier bij elkaar in de groep zitten. De jongste kinderen gaan na het fruit eten slapen, de ouderen gaan binnen- of buitenspelen. Bijvoorbeeld met verkleedkleren: dit stimuleert de fantasie, motoriek en daarnaast leren ze keuzes maken. Als een kindje uit de groep jarig is, zingen ze als iedereen wakker is een liedje, mogen ze kaarsjes uitblazen en natuurlijk wordt er getrakteerd.

Slapen

Wiskids delft

Na de lunch is het tijd om even te slapen. De kinderen worden wel gestimuleerd om zelf hun sokken, broek of jurk uit te doen. Dit draagt bij aan de zelfredzaamheid, motoriek en sociale vaardigheid. Als het niet lukt, vragen ze een medewerker of ouder kindje om te helpen.

Spelen met Duplo

wiskids

Na het slaapje krijgen kinderen stukjes groenten en heeft de pedagogisch medewerker een leuke activiteit klaarstaan. Van gekleurde legoblokken heeft ze een torentje gemaakt en de kinderen moeten dit namaken. Hierdoor wordt de basis gelegd voor rekenen en meten, herkennen van kleuren en werken ze aan hun motoriek. De groepen bij Wiskids zijn klein, dus er is altijd genoeg tijd en aandacht voor jouw kindje.

Buiten spelen

wiskids

Kinderopvang Wiskids heeft een grote tuin en natuurlijk spelen kinderen daar elke dag. Ze gaan gezellig fietsen, hinkelen en stoepkrijten. Intussen werken ze aan hun creativiteit en sociale vaardigheden.

Kortom: bij Wiskids hebben kinderen het leuk én leren ze bij! Klinkt dit als een plek waar jouw kind zich thuis voelt? Maak dan een afspraak voor een rondleiding. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Wiskids ontdekken?

Wiskids kinderopvang

Gesloten07:30 - 18:30

Voorstraat 58, Delft

Bekijk meer:kinderopvang
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.