Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kies je het perfecte matras uit

Aangeboden door Dutch Dream Delft 1 augustus 2020

Het bed is een van de belangrijkste producten in je huis, een goede nachtrust een van de belangrijkste onderdelen van je dag. Logisch dat je aandacht besteedt aan het perfecte, nieuwe matras. Marcel van Dutch Dream helpt je hierbij.

Wees kieskeurig

“Als je hulp wilt bij het uitzoeken van een nieuw matras vragen we je eerst het hemd van het lijf,” zegt Marcel. “Wat voor soort matras heb je nu? Welke bedmaat wil je? Ben je een buikslaper? Heb je lichamelijke klachten? Wat is je postuur? Met deze informatie weet ik precies welke opties ik voor je heb.”

dutch-dream-delft
Belangrijk: combineer je bodem met een goed matras

Beweeg je veel, zweet je snel, is je bedbodem nog wel goed? Dit is allemaal belangrijk bij het uitzoeken van een matras. Marcel en zijn team kijken daarbij of een boxspring, een spiraalbodem met een pocketveermatras, een lattenbodem met traagschuimmatras of misschien een op maat gemaakt matras bij je past.

Hoofdkussen

Wat veel mensen vergeten is hoe belangrijk een goed hoofdkussen is voor een rustige nacht. “Een derde van je ruggengraat rust op je kussen. Een goed samenspel tussen matras en kussen is daarom heel belangrijk. De invloed van een goed kussen wordt vaak onderschat”, legt Marcel uit.

Ervaring

Ook met lichamelijke klachten wordt natuurlijk rekening gehouden. Dankzij hun ervaring als slaapkamerspeciaalzaak kun je ervan uitgaan dat Dutch Dream voor elk gezondheidsprobleem een oplossing heeft. “Het belangrijkste vinden wij persoonlijk advies. Het liefst laten we iedereen een matras in de winkel uitproberen. Ga maar liggen en kijk hoe het voelt.”

Win win win actie

Ter ere van de opening van hun vierde filiaal in Alphen aan de Rijn hebben ze ook nog een leuke winactie georganiseerd. Ze verloten een Toscane boxspring. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens invullen en dit in één van de vazen te doen die in alle filialen staan van Dutch Dream. Je hoeft niet eerst iets aan te schaffen om mee te doen, dus wandel gewoon gezellig naar binnen als je toch in de buurt bent. Heel veel succes!Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft

woonwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.