Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Zo komen de nieuwe woningen in hartje Delft eruit te zien

Aangeboden door PoortMeesters 9 juli 2020

Eerder schreven we al dat aan de rand van het historische centrum van Delft een nieuwe wijk wordt gebouwd. PoortMeesters is een nieuwbouwplan met verschillende, luxe stadswoningen. In deze wijk woon je lekker rustig maar is de levendigheid (lees: winkels, theater, bioscoop en die heerlijke terrasjes) toch vlakbij. En vandaag om 17.00 uur start de verkoop!
Met deze nieuwe wijk bewijst PoortMeesters dat centraal en ruim wonen heel goed samen gaan! De wijk ligt namelijk heel centraal, is ruim opgezet én goed bereikbaar. Een droomplek!

De stadswoningen

Bij PoortMeesters kun je kiezen uit verschillende stadswoningen, in totaal 59 stuks. Deze woningen zijn naar eigen smaak in te delen, wat dit project uniek maakt. Standaard is er een ruime woonkeuken op de begane grond, maar je kunt er ook voor kiezen om een kantoor/praktijk aan huis of slaapkamer met badkamer te maken. Kies je voor deze optie, dan verplaatst de keuken naar de eerste verdieping.

De stadswoningen hebben standaard 3 of 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De auto parkeer je makkelijk in de stallingsgarage, waar je een eigen parkeerplaats hebt. Regent het of heb je zware boodschappen? Geen probleem, in de garage zit namelijk ook een toegangsdeur naar de woning. Ideaal!

Vier type woningen

De stadswoningen zijn er in vier varianten: met 3 óf 4 woonlagen, in een normale of een XL-variant. De woningen zijn energieneutraal. Dit houdt in dat jouw woning net zoveel energie opwekt als dat het nodig heeft. Heel fijn: je betaalt dus alleen voor alle extra stroom voor je televisie, wasmachine etc. Dat levert een lage energierekening op!

Benieuwd naar hoe de woningen eruit komen te zien? Bekijk hieronder de impressies!

Appartementen

In PoortMeesters niet alleen stadswoningen te koop, maar ook 55 verschillende appartementen in verschillende types. Of je nu je studentenhuis wilt ontvluchten, samen gaat wonen, met je gezin ervoor kiest of juist wilt genieten van de rust nu de kinderen uit huis zijn; in deze wijk is voor iedereen een appartement. Het aanbod bestaat uit lofts, 2-kamer-, 3-kamer en zelfs 4-kamerappartementen. En natuurlijk is er een luxe penthouse.

Start verkoop

Heb je interesse in één van de woningtypes? Donderdag 9 juli om 17.00 uur start online de verkoop van de stadswoningen en appartementen. Heb jij je aangemeld als geïnteresseerde voor PoortMeesters, door bijvoorbeeld het aanklikken van een hartje bij één van de woningtypes op de pagina met woningaanbod? Dan krijg je vandaag rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten en de inschrijfbutton. Let op: inschrijven op de website kan tot en met donderdag 23 juli 17.00 uur.

Meer informatie

Op zaterdag 11 juli is het mogelijk om de brochure af te halen bij makelaar Van Silfhout & Hogetoorn (Oude Delft 110a in Delft). Alle informatie over de verkoop kun je op deze website teruglezen.


Meer over PoortMeesters ontdekken?

PoortMeesters

Poortweg 2, Delft

adv.