Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit speelgoed zijn je kinderen niet snel beu

Aangeboden door Leonietje’s Delft 8 april 2016

Het is de droom van iedere ouder om een kind te hebben dat vijf jaar lang regelmatig met hetzelfde speelgoed speelt. Jammer genoeg zijn de meeste dromen bedrog, maar het speelgoed van Wow Toys komt wel akelig dicht in de buurt van deze droom.

Cadeauwinkel Leonietje’s in Delft heeft het speelgoed van Wow Toys niet voor niets opgenomen in het assortiment. Want als je kind een jaar is, kan het met bijvoorbeeld het vliegtuig heen en weer rijden. Een jaar later ontdekt het dat  je de achterkant van het vliegtuig kan draaien. Is het weer wat ouder, dan ontdekt het weer nieuwe dingen aan het speelgoed.

Stevig

“Naast dat het veelzijdig is, is het speelgoed ook dusdanig stevig dat het niet breekt. De fabrikant geeft niet voor niets vijf jaar garantie. Verder zit er geen PVC in, dus is het niet schadelijk voor je kindje”, vertelt mede-eigenaar Marlieke van Wageningen.

De prijzen van het speelgoed van Wow Toys beginnen bij 8,95 euro voor een auto en lopen op tot 29,95 euro voor een vliegtuig.Meer over Leonietje’s Delft ontdekken?

Leonietje’s Delft

speelgoedwinkels

Geopend09:30 - 17:30

Nieuwe Langendijk 13, Delft

Bekijk meer:speelgoedwinkels

adv.