Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weer eens wat anders dan een bloemetje: 5 x originele vaderdagkado’s

Aangeboden door Kookwinkel Het Pauwtje 16 juni 2020

Het is weer bijna Vaderdag. Als je je vader dit jaar niet kan verblijden met een bezoekje, een knuffel of een dikke pakkerd, dan kun je hem wellicht verblijden met een welverdiend cadeautje. Heb je geen inspiratie? Dan helpen wij je op weg. Bij kookwinkel Het Pauwtje heb je cadeautjes waarmee jij je vader sowieso verrast. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kookwinkel 't Pauwtje
Is jouw vader gek op schaaldieren of sushi? Bij Kookwinkel het Pauwtje hebben ze mosselbestek en mooie gedecoreerde schaal- en schelpdieren prikkers. De messen en snijplanken zijn van geweldige kwaliteit. En vergeet de fantastische Marimekko serveer-schaaltjes niet. Een mooi cadeaupakket voor een smaakvolle fijnproever!


Meer over Kookwinkel Het Pauwtje ontdekken?

Kookwinkel Het Pauwtje speciaalzaken

Geopend10:00 - 18:00

Voldersgracht 5, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken


Kookwinkel 't Pauwtje

Is jouw vader iets traditioneler, maar wel van deze tijd? Dan kun je met dit ‘nieuwe’ Delfts-blauw zeker thuiskomen met Vaderdag!

Kookwinkel 't PauwtjeIs jouw vader gek op de natuur én houdt ‘ie ook van lekker eten en drinken? Dan heeft Kookwinkel Het Pauwtje het passende Vaderdag cadeau. Gembersiroop en gietijzeren koekenpannen zijn natuurlijk een perfect cadeau voor zo’n natuur-liefhebbende vader. Kijk eens hoe geweldig de producten er op bovenstaande foto uitzien? Daar wordt toch iedereen blij van!


Kookwinkel 't Pauwtje
Is jouw vader ook zo’n early bird? Dan is dit het juiste Vaderdag cadeau voor hem. Op de foto zie je een
koffie-filter-maker, hand-koffie-molen, melk-kan en koffie-kopje mét houten onderzetters. De producten zijn van het merk Stelton en met hun Deense design vallen ze vast en zeker in smaak bij jouw vader.

Kookwinkel 't Pauwtje
Houdt jouw vader wel van een beetje bakken en braden? Doe ‘m dan deze tafel-barbecue kado. Zo kun je gezellig met elkaar om de barbeque heen zitten en hoeft niemand apart te staan. En ook heel fijn: deze Lotusgrill is makkelijk schoon te houden. Geen ergernissen meer en alleen maar gemak en gezelligheid. Dat geldt ook voor de Rosendahl olie-met-kwast potje, de dressingshaker en olie-schenker. Die kun je dan weer handig kan opbergen en meenemen in de organiser van Stelton. Kortom: superhandige en gebruiksvriendelijke cadeautjes voor vader.

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.