Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Op deze toffe locatie in Delft kun jij een feestje geven

Aangeboden door Rederij Thalassa 6 maart 2020

Op zoek naar een superleuke locatie voor jouw feestje? Staak de zoektocht, nodig al je vrienden alvast uit en trek je dansschoenen maar aan. Wij hebben namelijk de perfecte locatie voor jouw feest gevonden!

Voor een feestje in Delft kun je natuurlijk een zaaltje afhuren. Maar hoe vet is het om je feestje op een boot te geven?! Wil jij met een partyschip ‘in zee’ gaan? Dan hoef je de voorbereidingen niet allemaal alleen te treffen. Het personeel van Rederij Thalassa helpt je graag. “Of het nu gaat om een spetterend trouwfeest, geweldig jubileum, lekker dineren met al jouw collega’s, een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel of gewoon samen genieten van een geweldige vaartocht. Wij hebben genoeg kennis en ervaring in huis om advies te geven over de invulling van jouw feestje”, aldus Michel.

Het schip en opstapplaatsen

Michel vertelt: “Het schip heeft verschillende ruimtes, waaronder: twee gezellige salons waar je uit je dak kunt gaan op de dansvloer, een zithoek om lekker te chillen en een zonnedek waar het met mooi weer heerlijk is én waar je geweldig uitzicht over het water hebt. Op het schip passen zo’n 100 personen, ruimte genoeg dus! De thuishavens van het schip liggen in Schoonhoven en Rotterdam. Op die twee plaatsen beschikken we over onze eigen vaste boarding terminals mét parkeervoorzieningen. Door de rest van Nederland hebben we 150 opstapplaatsen, dus er is altijd wel een plaats dichtbij om aan boord te gaan. Ook in Delft is een opstapplaats.”

Eten en drinkenRederij Thalassa

En wat is nou een feestje zonder eten en drinken? Precies! Daarom heeft het schip ook een volledig uitgeruste keuken, in schipperstaal ook wel kombuis genoemd. “De partyjacht heeft een eigen vaste kok en crew. Samen met jou kunnen we het menu helemaal naar eigen wens maken. Natuurlijk kun je je ook laten verrassen door de gerechten die de kok verzint”, vertelt Michel.

Vind jij het een geweldig idee om jouw feestje te organiseren op een schip? Neem dan via deze website contact op.


Meer over Rederij Thalassa ontdekken?

Rederij Thalassa entertainment

Kleijweg 26, Den Hoorn

Bekijk meer:entertainment

adv.