Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verborgen parel: in de binnentuin van de Schaapskooi zit je de hele dag lekker

Aangeboden door De Schaapskooi 7 augustus 2020

Even geen zin in drukte? Ontwijk de drukke pleinen in Delft en zoek een plekje in een sfeervolle binnentuin. Misschien wist je het nog niet, maar bij De Schaapskooi hebben ze een hele ruime binnentuin, die net als de terrassen gewoon geopend is.

Terras

Op het terras van De Schaapskooi ben je elk moment van de dag welkom. Waar het eerst alleen een partycentrum was voor grote groepen, kan je nu gewoon altijd aanschuiven. Dit gaat uiteraard allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM. Andy, de eigenaar van De Schaapskooi vertelt: “Het terras hebben wij zo ingedeeld dat iedereen op anderhalve meter afstand van elkaar kan genieten. Kom voor een lekker stuk taart met koffie, een verse lunch of een smaakvol diner tijdens de warme zomeravonden.”

De SchaapskooiLunch

Je zit hier superlekker en je hoeft niet bang te zijn dat je te dicht bij je buren zit. Het is echt heel erg ruim opgezet. Ze hebben lekkere gerechten op de lunchkaart staan. Andy vertelt: “We hebben verschillende soorten broodjes met bijvoorbeeld pulled pork of gerookte zalm. Als je meer trek hebt in een lichte lunch is dat bij de Schaapskooi ook geen probleem. Er staan ook heerlijke salades op de kaart.” Ben jij meer een zoetekauw? Ga dan voor één van de pannenkoeken, altijd lekker!

De kleine gast

Ben je een dagje op stap met de kinderen of kleinkinderen? Ook dan schuif je gezellig aan in de Schaapskooi. “We hebben speciale kindergerechten op het menu staan, zoals kinderpannenkoeken of een lekker patatje met een kroket of frikandel. Natuurlijk hebben we leuke kleurplaten voor als ze zich vervelen en we hebben altijd ijs”, lacht Andy.

Openingstijden De Schaapskooi Delft

De Schaapskooi is geopend voor de lunch van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Elke donderdag tot en met zondag is de keuken geopend tot 20.30 uur voor het diner. Wil je liever binnen zitten? Dan moet je van te voren even reserveren.

Lees ook:

5 blije gasten van De Schaapskooi: ‘Het feest was precies zoals ik had gehoopt’

Check jij altijd de reviews voor je ergens heengaat? Logisch, want je krijgt een goede indruk van ho...


Meer over De Schaapskooi ontdekken?

De Schaapskooi

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Korftlaan 3, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.