Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uniek in Delft: auto’s met de hand gewassen

Aangeboden door Wasstraat de Walvis Delft 21 april 2016

Wie een beetje zuinig is op zijn auto wil natuurlijk niet dat er krassen op komen. En zéker niet omdat hij door de wasstraat is gegaan. Wasstraat de Walvis heeft daar een oplossing voor: een uniek handwasprogramma.

Bij dit programma wordt je bolide letterlijk met de hand gewassen. Als je aan komt rijden bij de Walvis worden eerst de velgen ingespoten met velgenreiniger. Daarna wordt de auto behandeld met een anti-vliegenproduct. Vervolgens wordt hij afgespoten met schoon water. Daarna wordt je auto ingespoten met shampoo en door een van de medewerkers van de Walvis met een grote handschoen schoongemaakt. De shampoo wordt eraf gespoeld met schoon water, en dan rij je pas door naar de wasstraat. Daar wordt je auto alleen nog afgespoeld met onthard water en gaat er een wax overheen.

Wax

Bij de wax kan je kiezen uit twee soorten: de excellence wax en de Rain-X wax. De excellence wax laat je auto gewoon glanzen. Als je echt goed voor je auto wilt zorgen kies je de Rain-X: die werkt namelijk ook nog eens waterafstotend en beschermt de lak.

Wat kost dat?

Deze innovatieve manier van auto’s wassen kost 17,50 euro als de excellence wax wilt en 19,50 euro voor de Rain-X wax.Meer over Wasstraat de Walvis Delft ontdekken?

Wasstraat de Walvis Delft

wasstraten

Geopend09:00 - 18:00

Martinus Nijhofflaan 70, Delft

Bekijk meer:wasstraten

adv.