Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier in Delft laat je kant en klare posters en stickers drukken

Aangeboden door Printerpro.nl 1 april 2020

Het is voor bedrijven belangrijk om zich aan de voorschriften van het RIVM te houden. Bij printerpro.nl kun je heel makkelijk en voordelig verschillende posters rondom het coronavirus bestellen. Zo maak je in één klap duidelijk wat de voorschriften in jouw winkel zijn. En ze worden dezelfde dag nog verzonden ook!

Het is in deze tijd best lastig uit te leggen aan het winkelend publiek wat de voorschriften in de winkel nu precies zijn. Printerpro.nl heeft met hun dochterwebsite een goede oplossing bedacht. “Directposter.nl  is gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van raambiljetten en etalageposters. Sinds de coronacrisis bieden we nu ook kant en klare posters en stickers voor winkeliers, supermarkten, retailers, onderwijsinstellingen en andere bedrijven. Op deze posters staan de voorzorgsmaatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM rondom het coronavirus. Je kunt onder meer denken aan posters over de voorzorgsmaatregelen of het houden van 1,5 meter afstand”, aldus Tim van printerpro. De posters zijn hier te vinden.

Posters bestellen

Heb je hier interesse in? Dan kun je pinterpro aan de Spoorsingel altijd even bellen. De printspecialisten horen graag wat je wilt, en jullie kunnen samen kijken wat er mogelijk is. Online bestellen kan ook: vermeld dan je wensen in de opmerkingen van je bestelling. Posters die vóór 13.00 uur worden besteld zullen dezelfde dag per PostNL worden verzonden en heb je de dag na je bestelling in huis.

Eigen ontwerp

Heb je zelf een poster ontworpen? Ook dan kan printerpro deze ook printen en bezorgen. Hiervoor geldt: vóór 15.00 uur besteld, is morgen in huis via PostNL. Op dit moment geldt een kortingsactie van 10%.


Meer over Printerpro.nl ontdekken?

Printerpro.nl zakelijke dienstverleners

Gesloten08:30 - 18:00

Spoorsingel 72, Delft

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.