Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier haal je de lekkerste hazelnoottaart van Delft

Aangeboden door Jans Delft 27 juli 2020

Den Haag heeft de Haagse Kakker, in Limburg hebben ze vlaaien. En in Delft? Hier hebben we het Nogatientje van Jans: een heerlijk gebakje gemaakt van slagroom, merengue en een mix van hazelnoot en noga.

Op de Brabantse Turfmarkt vind je Jans en in hun vitrine vind je de nogatinetaart. Dit is een no nonsens taart met pure ingrediënten. Nick, de eigenaar van Jans, vertelt: “We maken onze taarten dagelijks en vriezen ze daarna in. Hierdoor kan je de taarten supergoed bewaren en meenemen.”

Serveertips

Jans
Nogatientjes van Jans

Is de taart dan nog wel lekker als je taart uit de vriezer komt? Nick heeft het antwoord: “Door de taart in te vriezen, komen de smaken beter tot hun recht. Het schuim wordt zachter en smelt samen met de heerlijke, verse slagroom.” Je laat de taart ongeveer twee uur ontdooien op het aanrecht, met de deksel open, voordat je ze serveert. “De Nogatinetaart van Jans kan je drie maanden houdbaar houden in de vriezer, maar eenmaal ontdooit maximaal twee dagen in de koelkast”, aldus Nick.

Elk formaat is mogelijk

Je kunt het nogatientje bij Jans bestellen in verschillende formaten. Er zijn mini-nogatientjes om uit te delen, een wat groter gebakje om te eten bij de koffie én twee grote varianten: een taart voor acht personen en één voor twaalf personen. “Je kunt de nogatinetaart aansnijden tijdens een verjaardag, maar ook makkelijk meenemen naar kantoor of als je bij iemand gaat eten. De Nogatinetaart van Jans kan altijd!” aldus Nick.

Honger gekregen? Dat snappen we! Via deze link kun je reserveren bij Jans om hem gelijk in de winkel op te eten. Anders kan je ze ook bestellen of ophalen in de winkel en meenemen naar huis.Van maandag 27 juli t/m zondag 9 augustus krijg je bij Jans 15% korting op alle soorten nogatine gebakjes en taarten.


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft

Gesloten09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

adv.