Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thuis genieten? Laat je verwennen door La Tasca

Aangeboden door La Tasca Delft 11 mei 2020

Nieuwe baan, jarig of zoveel jaar getrouwd: er is eigenlijk áltijd wel een goede reden te vinden om iets te vieren. Vooral in deze periode is het belangrijk om er thuis een feestje van te maken. En laat La Tasca nu heerlijke diners in de webshop hebben om thuis van te genieten.

In de shop van La Tasca kun je de menu’s zelf samenstellen. Je kunt zelf kiezen hoeveel gangen je wilt én of je bijpassende wijn bij de gerechten wilt. Je kunt kiezen uit heel veel lekkers. Wij noemen: oesters, dungesneden hertenfilet, ravioli met citroen en ricotta, lamsrump en een overheerlijk kaasplateau. Heb je nog een plekje over? Voor het dessert kun je kiezen voor een semifreddo van limoncello en rozemarijn.

Zelf opmaken

Altijd al willen leren hoe je zo’n overheerlijk gerecht opdient? Je krijgt bij de de ingrediënten verschillende instructies en instructievideo’s. Zo kun je de gerechten zelf opmaken, zoals ze dat ook in het restaurant zouden doen. Enne… vergeet niet om één van de bijpassende wijnen te bestellen. Zo krijg je écht het gevoel dat je een avondje uit bent!

De tekst gaat verder onder de video

Bezorgen of afhalen

Heb je jouw keuze gemaakt? Goed! Dan kun je de gerechten afhalen of laten bezorgen (als je binnen een straal van 10 km woont). De bestelling kan dagelijks worden doorgegeven vóór 14.00 uur. Ook is het mogelijk een bestelling vooruit te plaatsen voor een bepaalde dag. Bestellen kan op woensdag t/m zondag.


Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.