Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dezelfde thee drinken als Chinese rijkelui?

Aangeboden door Thee van Sander 28 juni 2016

Als je benieuwd bent wat voor thee Chinese hoogwaardigheidsbekleders drinken, is dit je kans. Sander van Thee van Sander heeft tijdens zijn reis in China 10 hele bijzondere theesoorten weten te scoren die tot een jaar geleden onbereikbaar waren.

Want tot die tijd was de prijs van deze thee bijna onbetaalbaar hoog omdat rijke Chinezen de theesoorten kochten als cadeau voor zakenrelaties of politici. Maar sinds de president van China heeft besloten dat je geen dure cadeaus meer mag geven aan zakelijke relaties om corruptie te voorkomen, is de prijs van deze thee gekelderd. Dit betekent dat de thee nu ook betaalbaar is voor de gewone man.

Dat hoorde Sander maar al te graag, en dus heeft hij proefpakketjes samengesteld van de 10 meest bijzondere theesoorten die hij is tegengekomen op zijn reis. In elk zakje zit 2 gram thee, die je kunt gebruiken om 1 liter mee te zetten. Kijk hier welke soorten je in de set vindt en wat het verhaal erachter is.

Enthousiast geworden? Ga dan even bij hem langs in de winkel of bestel het proefpakket via de website van Thee van Sander.

 


Meer over Thee van Sander ontdekken?

Thee van Sander speciaalzaken

Vandaag gesloten

Bagijnestraat 15, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.