Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stressvrij kerstboodschappen doen: hier moet je zijn

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 13 december 2019

Rond de kerstdagen is het hartstikke druk: cadeautjes inpakken, de kerstboom optuigen en dan moet je óók nog boodschappen halen. Je zou er stress van krijgen! We vertellen waarom kerstboodschappen doen bij Albert Heijn XL wél relaxt is.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Exclusief vlees van de slager

albert heijn xl delft supermarkt open tweede kerstdag

Zelfs voor een goed stuk vlees kun je gewoon terecht bij de Appie. De vakslager heeft een aantal mooie stukken vlees geselecteerd van runderen uit Australië, Uruguay en de VS. Zet deze kerst bijvoorbeeld ossenhaas, ribeye steak of bavette op tafel. Je bestelt dit vlees op ah.nl/vakslager, maar het ligt ook in de winkel. Je vindt het schap tegenover de AH keuken. Zorg wel dat je er snel bij bent, want op is op.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn XL Delft. Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Je vindt er alles wat je nodig hebt voor je kerstdiner

Deze beef wellington maak je klaar in een handomdraai met een verspakket!

Of je nu gaat gourmetten of uitgebreid gaat koken met exotische ingrediënten: AH XL heeft alles wat je nodig hebt. Vind je het teveel moeite om zelf recepten uit te zoeken? Er liggen heel veel verspakketten voor je klaar waarmee je de show kunt stelen. Neem bijvoorbeeld het pakket voor beef wellington. Van de ossenhaas tot het bladerdeeg: alle ingrediënten zitten erin. Jij hoeft alleen het recept te volgen! Als je écht geen zin hebt om te koken, kun je uitwijken naar de AH Keuken: hier worden verse sushi en maaltijden ter plekke voor je klaargemaakt. Ideaal!

Alles onder één dak

Heb je de ingrediënten voor het kerstdiner bij elkaar, maar mis je nog een paar goede flessen wijn? In de Nijhoff Passage, het winkelcentrum van de AH XL, vind je een Gall & Gall. Ook als je nog nagellak of make-up nodig hebt, hoef je niet om te rijden: je kunt met winkelwagen en al zó de Etos in. Zelfs de kerstboom en versiering kun je kopen in de Nijhoff Passage!

Heel ruime openingstijden

albert heijn xl delft

Heb je pas om negen uur ’s avonds tijd voor de boodschappen? De Albert Heijn XL is open. Wil je liever bij het krieken van de dag kerstinkopen doen? Ook dat is geen probleem. De supermarkt is elke dag (behalve zondag) geopend van 08.00 tot 22.00 uur. Op 24 december kun je terecht tussen 07.00 en 19.00 uur. Met eerste en tweede kerstdag kun je boodschappen doen tussen 09.00 en 20.00 uur.

Overdekt én gratis parkeren

albert heijn xl delft

Het is stomvervelend als je na het halen van de kerstboodschappen óók nog een parkeerbonnetje moet afrekenen. Daar heb je bij de AH XL geen last van, want hier parkeer je de eerste 2,5 uur voor nop. De parkeerdekken zijn overdekt, dus je boodschappen komen droog thuis.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.