Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pssst… insiderstip: hier in Delft kun je binnenkort heerlijk privé-dineren

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 19 mei 2020
Zijn jullie er wel weer aan toe om er een avondje (coronaproof) op uit te gaan? Wij hebben een héle leuke tip voor jullie. Bij het Hampshire Hotel kun je nu namelijk privé-dineren. En ja: dat is vanaf nu ook beschikbaar voor gasten zonder hotelovernachting.

Toe aan een avondje uit waarbij jullie heerlijk in de watten worden gelegd? In de hotelkamers heb je geen prikkels van vreemden om je heen en heb je dus écht even quality-time samen.

Dineren met uitzicht

Hoe zo’n avond er precies uit ziet? Een aantal hotelkamers in het Hampshire Hotel-Delft Centre zijn omgetoverd tot privé-restaurants waar jullie heerlijk kunnen relaxen, eten en genieten. De gerechten worden bereid door de chef van het restaurant Swing. En superleuk: vanaf de kamers heb je geweldig uitzicht over ons mooie stadje. Wil je de avond helemaal compleet maken? Dan kun je de kamer boeken en een nachtje blijven slapen.

Vanaf 1 juni

Een privé driegangendiner en overnachting op een tweepersoonskamer kan nu vanaf €165,- (exclusief City Tax €3,00). Vanaf 1 juni 2020 is het privé diner ook te reserveren zonder hotelovernachting. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op via [email protected]hoteldelftcentre.nl

Het Hampshire Hotel-Delft Centre hanteert bij dit diner de RIVM richtlijnen wat betreft bescherming van de gasten en medewerkers. Klik hier om meer te lezen over onze maatregelen betreffende COVID-19.


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.