’t Karrewiel opent hip burgerrestaurant/bistro in Delft: ‘’t QarraZ is je nieuwe place to be’

Aangeboden door Gasterij ’t Karrewiel 20 september 2018

Gezellig, je hebt weer eens een avondje uit met vrienden of familie gepland! Maar waarom alleen uit eten gaan, als je daarbij ook een leuke activiteit kunt doen? Daar heeft ’t Karrewiel nu dé oplossing voor: in hun nieuwe, hippe restaurant ’t QarraZ kun je heerlijk tafelen combineren met een potje bowlen. 

Je kent ’t Karrewiel natúúrlijk al van het discobowlen, fantastsiche kinderfeestjes en het steengrillen. Maar nu is het tijd voor een nieuw concept: ’t QarraZ. “Naast het steengril-gedeelte hebben we nu ook deze hippe bistro, waar we alleen a la carte serveren. Hierdoor heb je méér keuze, als je voor een gezellig avondje met je gezin, vrienden of collega’s komt. We hebben voor ieder wat wils,” vertelt Corneel van ’t Karrewiel.

Dit staat er op de kaart

‘En wat staat er dan op de menukaart?’, horen we je denken. Nou, heel veel lekkers. Zo zien we bij de voorgerechten dingen als vitello tonato en nachos uit de oven. Als hoofdgerecht heb je keuze uit verschillende hamburgers (truffelburger, hallo!), kogelbiefstuk, een visspies, kipsaté van Tante Door, spareribs, salades en nog veel meer.

Tekst loopt verder onder de foto’s!

Een voorproefje van de nieuwe zaak

Leuk voor een avondje uit

Of je nu met je studenten- of vriendengroep op stap gaat, gezellig met je gezin komt of een teamuitje gepland hebt staan: ’t QarraZ is je nieuwe place to be. “Je mag natuurlijk ook alleen komen dineren”, zegt Corneel. “Maar we hebben ook een heleboel leuke arrangementen voor mensen die uiteten gaan met bowlen willen combineren. Zo kun je op woensdag en donderdag onbeperkt spareribs eten + een uur op de bowlingbaan voor maar €18.50 per persoon. Ook voor kinderfeestjes kun je bij ons terecht!”

Tekst loopt verder onder de afbeelding. 

’t QarraZ is open vanaf 20 september. 

Gasterij ’t Karrewiel restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 21:00

Paardenmarkt 74, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca