Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pasta2Go heeft een nieuwe menukaart en dit staat erop

Aangeboden door Pasta2Go 17 april 2020

Wie wel eens naar Pasta2Go gaat, weet: je kunt hier terecht voor een snelle, maar verse pizza of pasta. Laatst heeft de zaak haar menukaart helemaal vernieuwd en er staat veel lekkers op. Kijk je mee? Het leuke aan Pasta2Go is dat je zelf je eigen pasta kunt samenstellen. Het begint met het kiezen van je pasta. Vervolgens kies je jouw favoriete saus en twee soorten groenten. Wil je extra toppings? Die kun je erbij bestellen. Je kunt ook gaan voor een vaste pasta specialiteit. Bijvoorbeeld de fusilli met pesto, zalm, spinazie en pijnboompitten.

Pizza

Pizza werkt met hetzelfde principe: je begint met het kiezen van een saus en daarbij kies je toppings. Gill, eigenaresse vertelt: “Er kan gekozen worden tussen een aantal sauzen en verschillende soorten kaas. Kun je niet kiezen? Ook hier hebben we een aantal vaste specialiteiten. Zoals de pizza met chili, kip, oude kaas, mozzerella en chilipeper.”

Nieuwe menukaart

De zaak heeft nu een nieuw menu samengesteld. Op de kaart staat onder meer: pasta met kreeftensaus, rivierkreeftjes, broccoli en champignons, maar ook een vegetarische pasta met een romige saus, champignons, mozzerella, walnoten, rucola en basilicum. Meer trek in pizza? Ook daar heeft Pasta2Go verschillende heerlijke opties. Bekijk de menukaart hieronder.

De tekst gaat door onder de foto.

Pasta2Go
Foto: Pasta2Go

 

Contactloos bestellen en afhalen

Heb je honger gekregen? Je vindt Pasta2Go naast het station aan de Westvest. Je kunt jouw eten contactloos laten bezorgen. Haal je de maaltijden liever af? Ook dat kan contactloos, want de zaak heeft een bestelraam. Bestellen kan via telefoonnummer 06-27379202 of via de website. Bestel je voor minimaal €10,-? Dan krijg je een drankje of minipizza gratis.


Meer over Pasta2Go ontdekken?

Pasta2Go italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 23:00

Barbarasteeg 2, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.