Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Papegaai, zeemeermin of Elvis: hier koop je de meest bijzondere kerstballen

Aangeboden door De Winkel 20 november 2020

Loop je De Winkel op het Vrouwjuttenland in, dan weet je niet wat je ziet. Deze hebberigmakende winkel heeft namelijk een deel van de winkel omgetoverd tot kerstwalhalla. Met een magische boom als hoogtepunt!

“In De Winkel op het Vrouwjuttenland voel je je zo blij als een kind in een speelgoedparadijs”, vertelt Ria, de eigenaresse van De Winkel. “Mensen gaan op ontdekkingstocht tussen alle spullen en worden daar blij van. Je vindt hier een klein persoonlijk cadeautje of zoekt de mooiste kaarten uit. Ik zie De Winkel als de hoorn des overvloeds vol gekke dieren, engelen, boekjes, doosjes en een miljoen knopen en bandjes. Het is een doolhof vol herinneringen en verrassingen waar je makkelijk de tijd vergeet.”

Cadeaupakketten

Ria heeft een aantal leuke winterwonderpakketten samengesteld. Ga je voor een Volkswagenbusje met caravan in je boom? Of liever een ronddobberende flamingo met eenhoorns? Misschien pak je liever een biertje met de King? Ga je voor retro, kitsch, humoristisch of supermodern? Geloof ons: je kunt hier echt uren staan turen.

Maffe beesten
Meet the King!
Dromerig
Verschillende instrumenten
Autoliefhebbers!
Vogels

Opschieten

Wees er snel bij, want al dit leuks vliegt de winkel uit. Mensen komen vanuit het hele land hierheen om de boom te vullen, zó bijzonder is het aanbod. Zelfs mensen zonder boom kopen hier, en hangen de ornamenten in een kroonluchter of stoppen ze in een doorzichtige vaas. Enthousiast geworden? Dan kan je langs gaan en zelf verdwalen tussen alle spulletjes. Blijf je liever thuis? Geen probleem, dan bezorgen ze het binnen Delft met liefde bij je af. Hiervoor moet je wel bellen naar 015-2125126 om je bestelling door te geven. Woon je buiten Delft, dan sturen ze het pakket gewoon voor je op. Hier zijn wel kosten aan verbonden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Winkel. Meer over De Winkel ontdekken?

De Winkel cadeauwinkels

Gesloten13:00 - 17:00

Vrouwjuttenland 39, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.