Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ook Argentijns restaurant Buenos Aires opent weer haar deuren: ‘We zijn heel blij’

Aangeboden door Steakhouse Buenos Aires 28 mei 2020

Door heel het land werken horeca-ondernemers momenteel aan het klaarmaken van hun terrassen en restaurants, voor de grote heropening. Ook bij Buenos Aires in Delft gaan de deuren weer open. “We zijn heel blij dat we weer gasten mogen ontvangen.”

Hikmet van Argentijns restaurant Buenos Aires staat te popelen om weer open te gaan. “Ik ben erg dankbaar voor alle steun die ik afgelopen tijd heb ontvangen. Het is heel fijn dat de zaak binnenkort weer open kan. Maar ik vind het belangrijk om alle overheidsrichtlijnen goed te volgen. Ik heb er vertrouwen in dat dat met onze getroffen maatregelen goed kan.” Zo is reserveren verplicht, in het weekend wordt er gewerkt met twee tijdvakken en staan alle tafels minimaal 1,5 meter van elkaar af.

De tekst gaat verder onder de foto

Reserveren bij Buenos Aires

Het Argentijnse restaurant opent vanaf 3 juni weer haar deuren. Je bent van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur welkom om te genieten van de lendebiefstuk, de entrecôte, de ossenhaas en natuurlijk de populaire gegrilde spareribs.

In het weekend werkt Buenos Aires met twee tijdvakken: van 17.00 tot 19.15 uur. En van 19.30 uur tot de zaak gaat sluiten. Zo dineren er nooit teveel mensen tegelijkertijd. Wil je reserveren? Dat kan via telefoonnummer 015 212 2210 of via de website.

Afhalen

Eet jij de gerechten liever thuis op? Ook dat is mogelijk. Vanaf 3 juni kun je de hele kaart, zonder beperkingen afhalen bij het restaurant. Heerlijk! Je kunt jouw bestelling telefonisch doorgeven. Dit kan dagelijks vanaf 15:00 uur. Buenos Aires ligt in het centrum van Delft aan de Peperstraat 5. Klik hier voor een routebeschrijving.


Meer over Steakhouse Buenos Aires ontdekken?

Steakhouse Buenos Aires argentijnse restaurants

Gesloten17:00 - 23:00

Peperstraat 8-16, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.