Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Delft: beautysalon die onthaart met suiker

Aangeboden door Beautysalon Soft & Sweet Delft 13 juni 2016

Huh, hoe kan je dan ontharen met suiker? Gewoon, door er een soort suikerpasta van te maken. Sinds een paar maanden kan je dat in Delft doen bij de nieuwe beautysalon Soft & Sweet. 

“Het ontharen met suikerpasta heeft onwijs veel voordelen ten opzichte van het ontharen met wax of hars”, vertelt Ellen van Soft & Sweet. “Het werd niet voor niets al eeuwen geleden gedaan door Cleopatra. Ontharen met suiker doet namelijk veel minder pijn en beschadigt je huid niet. Sterker nog: het maakt je huid zelfs beter, omdat de dode huidcellen worden meegenomen tijdens de behandeling.” Kleine kans dus dat je huid geïrriteerd is na het ontharen met suiker. “Hierdoor kunnen zelfs mensen met huidziekten als psoriasis gewoon een behandeling krijgen.”

Ellen is niet voor niets begonnen met Soft & Sweet. “Ik vind ontharen op deze manier zo goed. Er komen minder haartjes terug en ze zijn ook nog eens lichter. Ik zeg altijd: als je bij mij de deur uitgaat heb je het gevoel alsof je 10 kilo lichter bent.”

Wil je ook eens proberen hoe dat werkt, ontharen met suiker? Dat kan! Je kunt hier een afspraak maken. En extra leuk: studenten krijgen dikke korting.


Meer over Beautysalon Soft & Sweet Delft ontdekken?

Beautysalon Soft & Sweet Delft massagesalons

Gesloten10:00 - 18:00

, Delft

Bekijk meer:massagesalons
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.