Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet vergeten: er zit een onwijs leuk restaurant in het Agnetapark

Aangeboden door Heinde & Ver Delft 12 februari 2020

Als je uit eten gaat in Delft, trek je al snel de binnenstad in. Maar daardoor vergeten we soms juist superleuke restaurants buiten het centrum! In het Agnetapark zit Heinde & Ver, waar je een avond lang kunt genieten van kleine hapjes.

De Tent (vroeger bekend als de Lindenhof) in het Agnetapark heeft een metamorfose gekregen. Je vindt hier nu restaurant Heinde & Ver, waar je ‘grenzeloos’ kunt genieten voor een vaste prijs.

Het concept

Het restaurant ziet er chique uit en dat past bij het concept van Heinde & Ver. Nataschja vertelt: “Je kunt hier de hele avond grenzeloos genieten. Iedere tafel krijgt een eigen gastvrouw en de wijn wordt voor je bijgeschonken.” Op de menukaart staan verschillende kleine gerechtjes, van Oosters tot oer-Hollands. “Je kunt van alles proberen. In de tussentijd hoef je je geen zorgen te maken over de rekening, want hoeveel je ook eet of drinkt: de prijs blijft hetzelfde. Je kunt de hele avond eten en drinken vanaf €34,50. Voor kinderen tussen vier en elf jaar is de prijs €19,50. Dus als je trek hebt in nóg een stuk tiramisu, kan dat gewoon.”

Het menu

Op de kaart staan zestig (!) verschillende kleine gerechtjes. Denk bijvoorbeeld aan een zalmtompouce, steak tartaar, krokante sushirol of pekingeendbitterbal. Ook zijn er genoeg desserts waar uit gekozen kan worden. Op de menukaart staat onder meer spekkoek, dame-blanche, cheesecake, kaasplateau en zelfs een chocoladefondue. Reserveren kan trouwens vanaf nu, dat doe je via de onderstaande oranje button.

Werken bij Heinde & Ver

Lijkt het je tof om te werken bij Heinde & Ver? Dat kan! “We zijn op zoek naar bediening, keukenmedewerkers, barpersoneel, gastmannen- en vrouwen en runners. Ook als je geen ervaring hebt, kun je solliciteren: je wordt bij ons ingewerkt.” Je vindt de vacatures hier.


Meer over Heinde & Ver Delft ontdekken?

Heinde & Ver Delft restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Zocherweg 9, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.