Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een week lang alleen maar sapjes drinken: ‘daar krijg je echt energie van’

Aangeboden door Angie’s Juicebar 23 januari 2020

Wil jij graag gezonder gaan eten? Komt dat even goed uit! Bij Angie’s Juicebar in Delft kun je een sappenkuur halen om je lichaam te ontgiften. Geen flauw idee hoe dat werkt, zo’n detox? Angelique beantwoordt al je vragen.

Wat is een detox?

“Een detox is bedoelt om je lijf te ontgiften. Tijdens de detox drink je één, drie of vijf dagen alleen maar gezonde sappen. Je eet en/of drinkt alleen producten die je lichaam helpen zichzelf te reinigen en die goed zijn voor de spijsvertering. Slecht verteerbare producten zoals vlees, koffie en alcohol nuttig je tijdelijk niet,” aldus Angelique, de eigenaresse van Angie’s Juicebar. “Er zijn verschillende manieren om te detoxen. Zo kun je alleen sappen drinken. Mocht het écht noodzakelijk worden kun je er ook voor kiezen om ernaast nog heel basic te eten.”

angie's juicebar delft

Hoe werkt de detox?

Hoe het werkt, zo’n detox? “Tijdens de detox-kuur krijg je per dag zes sapjes en een shot. Deze sappen vervangen in principe de maaltijden die je normaal gesproken eet. Om ervoor te zorgen dat je genoeg vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgt, bestaan alle sappen uit verschillende fruit- en groentesoorten. Heb je toch honger naast de sappen? Dan kun je een eenvoudige soep of salade eten. Je kunt er ook voor kiezen om een smoothie te drinken.”

Wat doet een detox?

“Veel mensen zitten vast in een bepaald eetpatroon. Je eet gerechten die je lekker vindt, maar mist hierdoor soms voedingstoffen uit etenswaren die je weinig tot niet eet. Een detox zorgt uiteindelijk voor voor meer energie, een stralende huid, betere concentratie en een goede bewustwording van wat je eigenlijk op een dag in je mond stopt.”

Ervaring

“Zelf heb ik een kuur gedaan van vijf dagen. Ik vond de eerste dag het lastigste, dus zorg dat je die dag voldoende rust kunt pakken. De tweede dag ging het al veel beter. Dag drie, vier en vijf gaan eigenlijk vrij makkelijk omdat je lichaam al meer gewend is,” aldus Angelique. “Het is wel van belang dat je voordat je begint aan de sappenkuur je al langzaam afbouwt met producten die slecht verteerbaar zijn. Ik begeleid je hier ook in met voedingsadvies.”

Zo werkt het

Angelique: “Per dag drink je 6 flessen sap en één shot. Voor een dag betaal je €27,-. Voor drie dagen krijg je 18 flessen sap en 3 shots. Dat kost €79,-. Voor vijf dagen krijg je 30 flessen sap en 5 shots. Deze kuur kost €135,-. Bij de eerste bestelling krijg je 10% korting op de sapkuur.”

Zin om je lichaam te resetten? Je kunt de detox-kuur telefonisch via 06-41464390 of in de winkel bestellen. De sapjes kunnen worden ingevroren, maar het is aan te raden om ze elke dag vers te komen halen bij Angie’s Juicebar in de Choorstraat.


Meer over Angie’s Juicebar ontdekken?

Angie’s Juicebar restaurants en horeca

Choorstraat 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.