Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mannen opgelet! Hier in Delft moet je zijn voor een perfect trouwpak

Aangeboden door Steendam Herenmode 27 februari 2020

Niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom moet stralen op de grote dag. Het pak is dus net zo belangrijk als de trouwjurk. Gelukkig heeft Steendam Herenmode in Delft genoeg mogelijkheden voor pakken. Zo kies je een trouwpak dat écht helemaal jouw smaak is. 

SteendamGaan jullie binnenkort trouwen? Arjan heeft voor jullie prachtige trouwpakken in de rekken gehangen. “De pakken hebben een bohemian-vibe. Hiermee bedoel ik een relaxte look. De kostuums zijn er  in verschillende kleuren (onder meer: beige, grijs, blauw en donkergroen) en kunnen worden gecombineerd met bretels of eventueel een vlinderdas.” Fijne bijkomstigheid: deze pakken kun je na de bruiloft vaker aan, bijvoorbeeld naar een sollicitatie.

De bruidsjonkers

Bruidsjonkers kunnen ook hun slag slaan bij Steendam Herenmode. “Door de bruidsjonkers of -mannen in dezelfde stijl aan te kleden ziet het hele gezelschap er geweldig uit”, aldus Arjan.

Tip van de kenner

Voor alle aanstaande bruidegoms heeft Arjan nog een hele handige tip. “Wacht niet te lang met het kopen van een pak. Ik zou aanraden om zeker anderhalve maand van te voren een pak aan te schaffen. Als een man ruim op tijd een pak koopt, kan ons atelier deze tot in de details passend maken. Op die manier zit het pak écht goed en kun je trots verschijnen op jullie grote dag.”


Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Geopend09:00 - 17:00

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.