Verkade & Jacques op de Nieuwstraat is vernieuwd en zo ziet het eruit

Aangeboden door Verkade & Jacques Delft 20 oktober 2018

Zoals je misschien al weet, heeft Verkade & Jacques sinds een paar maanden een vestiging op de Nieuwstraat. Tot voor kort kon je daar alleen terecht voor vers belegde broodjes en wijn, maar dat is veranderd!

“We hadden in de winkel ook een aantal cadeaupakketten staan en merkten dat veel mensen dat érg leuk vonden”, vertelt Margreet van Verkade & Jacques. “Daarom hebben we het assortiment uitgebreid met verschillende delicatessen. Deze zijn goed te combineren in een kerst- of cadeaupakket of bij de borrel.”

Lekkers voor bij de borrel

Wat zijn het voor delicatessen? “Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten azijn en olijfolie. Daarnaast hebben we veel Italiaanse delicatessen, zoals risotto, cantuccini, chutney’s voor bij kaas en luxe pasta. Het assortiment blijft uitbreiden, dus je komt telkens iets nieuws tegen!” Zoals je van Verkade & Jacques gewend bent, kun je hier natuurlijk ook verschillende kaasjes kopen. “Het zijn voornamelijk Hollandse borrelkaasjes. Die zijn superlekker met de chutney, azijn, olijfolie én natuurlijk een glas wijn.”

Kerst- of cadeaupakket

Je kunt de delicatessen ‘gewoon’ voor jezelf kopen of er een cadeaupakket van laten maken. Margreet vertelt: “We maken ook pakketten voor bedrijven. Het bijzondere hiervan is dat er alleen maar bruikbare producten inzitten van goede kwaliteit waar wij écht achterstaan. Heel leuk voor de kerstdagen, dus!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Verkade & Jacques Delft. Meer over Verkade & Jacques Delft ontdekken?

Verkade & Jacques Delft kaaswinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 75, Delft

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.