Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Haal De Wijnhaven in huis en maak het gezellig

Aangeboden door De Wijnhaven 16 mei 2020

Als jullie niet naar horecagelegenheden mogen voor een speciaal biertje, een cocktail of een heerlijk gerecht, dan komt het restaurant gewoon naar jullie. Dat is dus precies wat ze dachten bij De Wijnhaven. Het café heeft een webshop opgericht waar je jouw favoriete drankjes en gerechten kunt bestellen. Met De Wijnhaven maak je het ook thuis hartstikke gezellig.

Tijdens de verplichte sluiting van alle horecagelegenheden is De Wijnhaven niet bij de pakken neer gaan zitten. Het restaurant kwam na drie dagen al met een webshop én de belofte dat zij elke dag zouden vernieuwen. En dat is ze gelukt! Nu, twee maanden verder, heeft het restaurant het assortiment ontzettend uitgebreid.

Twee keuzes

Robin, de bedrijfsleidster van De Wijnhaven vertelt: “Bij ons kun je jouw gerechten op twee manieren bestellen: DIY (Do It Yourself) of RTE (Ready To Eat). Bij de eerste keuze zijn de gerechten al 95% gemaakt en hoef je het alleen thuis op te warmen. Bij de tweede keuze komen de gerechten direct klaar om gegeten te worden vanuit de keuken van De Wijnhaven. Voor de RTE gerechten hanteren wij een iets kleiner bezorggebied, want we willen natuurlijk wel garanderen dat het eten warm aankomt. Verder bezorgen we in Pijnacker, Delfgauw, de Lier, Den Hoorn, Tanthof en delen van Rijswijk.”

De Wijnhaven

Cocktails, bier uit fles en meer

“Natuurlijk bezorgen we ook nog steeds onze befaamde Wijnhaven cocktails, tapbier uit fles en andere heerlijke drankjes om je ‘thuis uit eten’ ervaring echt compleet te maken. We proberen in te spelen op alle evenementen. Zo hadden we met Koningsdag lekkere biertjes en bitterballen. Tijdens Pasen bezorgden we een lekkere brunch. Is het mooi weer? Dan kun je een BBQ-pakket bestellen”, aldus Robin.

De Wijnhaven to go

Ook erg leuk: De Wijnhaven heeft haar eigen to go opgestart. Als het personeel aanwezig is en je ziet de ramen openstaan, kun je langslopen voor een lekker broodje of een kopje koffie to go. Robin vertelt: “We zijn dagelijks aanwezig tussen 11:00 – 19:00 uur. We begonnen met alleen zwarte koffie, maar inmiddels kan je ook een decafé latte macchiato met havermelk en een shot hazelnootsiroop aan het raam bestellen. Ook hebben we verschillende lekkere broodjes, salades, soepen én hotdogs! Bij de gerechten krijg je een servetje en milieuvriendelijk bestek. Wel zo handig voor het opeten!”

Bestellen en afhalen

Heb jij trek gekregen en wil jij een bestelling plaatsen bij De Wijnhaven? Alles wat je vóór 19.00 uur besteld, heb je dezelfde dag nog in huis. In de webshop kun je ook tijdvakken en dagen aangeven waarop je je bestelling bezorgd wil hebben. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook ophalen in het restaurant.


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.