Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Bij deze Delftse zaken kun je eten afhalen of laten bezorgen

Aangeboden door Onze partners 9 mei 2020

Goed nieuws voor Delftse horecaliefhebbers: vanaf 1 juni mogen restaurants en terrassen – mits ze zich houden aan bepaalde voorwaarden – weer open. Tot het zover is, kun je natuurlijk ook thuis genieten van een lekkere afhaal- of bezorgmaaltijd. Wij zetten een paar horecazaken uit Delft op een rij waar je eten kunt afhalen of laten bezorgen.

Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

Kip, vis en seafood van Charcoal

Restaurant Charcoal

Charcoal is een fusion restaurant waar je terecht kunt voor kip, vis en seafood, bereid op een houtskool barbecue. Daarbij kun je zelf side dishes kiezen: denk aan maïskolf, friet of een salade. Het concept is minimalistisch en toegankelijk: zo kost een halve kip met een side dish maar €10,50.

Wil je bestellen bij Charcoal? Dat kan! Check het menu hier en geef je bestelling door via 015 303 07 50. Als je dit doet voor 15.00 uur, wordt het dezelfde dag bij je thuisbezorgd tussen 17.00 en 20.00 uur. De bezorgkosten zijn €2,50. Charcoal bezorgt in Delft, Den Hoorn, Rijswijk, Delfgauw, Ypenburg, Nootdorp en Pijnacker. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen.


Meer over Charcoal ontdekken?

Charcoal restaurants en horeca

Geopend17:00 - 21:00

Choorstraat 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Duurzame en verantwoorde gerechten van Rozey Delft

Rozey
De bekende vleesvervangers, groente in de hoofdrol en duurzame verpakkingen voeren de boventoon bij Rozey. De bezorgmenukaart is 70% vegan. Je zult met de saté en bitterballen niet geloven dat dit vegan en zó lekker is. Willem-Pie maakt speciaal voor Rozey haar heerlijke vegan desserts. BOS levert zijn organic rooibos icetea en de Terra Vitis natuurwijnen zijn nu ook bij je thuis te verkrijgen. Zelfs biologische Prosecco kun je thuis laten poppen!


Meer over Rozey Delft ontdekken?

Rozey Delft

Zocherweg 9, Delft

Heerlijke plateaus met fingerfood en sushi van Moodz

Moodz

Moodz staat voor eten vanuit de hele wereld. Het restaurant haalt de lekkerste gerechten uit verschillende landen en streken, waardoor de menukaart geschikt is voor een breed publiek. In coronatijd hoef je de gerechten niet te missen, want die worden gewoon bij je thuisbezorgd! Het menu wisselt regelmatig, hou hiervoor de Facebook van Moodz in de gaten. Op dit moment kun je bijvoorbeeld een sushi box, fingerfood plateau en luxe barbecue pakket bestellen.

Heb je trek in een lekker gerecht van Moodz? Stuur een WhatsApp naar eigenaar George op 06-53844457. Vermeld hierin je wensen, adres en de datum waarop het eten bij je bezorgd moet worden.


Meer over Moodz Eten en Drinken Delft ontdekken?

Moodz Eten en Drinken Delft restaurants en horeca

Geopend11:00 - 22:00

Vesteplein 4, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het driegangenmenu van De Verbeelding

De Verbeelding

De Verbeelding is als één van de eerste restaurants gaan thuisbezorgen. Er is een aangepaste menukaart gemaakt. En heel leuk: als bedankje voor het bestellen zullen zij bij één op de vijftien bestellingen een gepersonaliseerde cadeaukaart stoppen. Deze kun je verzilveren wanneer De Verbeelding haar deuren weer mag openen (bijna!).

Wil je bestellen bij De Verbeelding? Kijk hieronder voor meer informatie.


Meer over De Verbeelding ontdekken?

De Verbeelding

Geopend16:00 - 22:00

Verwersdijk 128, Delft

Smakelijk gebak, ontbijt, koffie en lunch van Jans


Bij Jans vind je al het lekkers onder één dak: gebak, ontbijt, koffie en lunch. Alles wordt
hier zelf gemaakt en dat proef je! Ontzettende zin in een taart, gebakje of lekker broodje? Jans bezorgt  ook thuis. Op de website van Jans kun je alle producten vinden.

Het thuis laten bezorgen kost €5,- en is gratis vanaf €20,-. Bezorging buiten Delft wordt alleen in overleg gedaan. Bestel jij voor 13.00? Dan worden de producten dezelfde middag nog thuisbezorgd.


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft

Gesloten08:30 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

De smaakvolle gerechten van De Waag

Ook De Waag heeft heerlijke gerechten in haar webshop staan. Heb jij zin om te genieten van lekkere gerechten, mooie wijnen of een smakelijk speciaalbiertje? Dan kun je het Waag-gevoel gewoon in huis halen via de tijdelijke online Waagshop. Het menu wisselt wekelijks. Houd de webshop, Instagram en de Facebook dus goed in de gaten!

Je kunt de bestelling ophalen of laten bezorgen van donderdag t/m zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur.


Meer over De Waag ontdekken?

De Waag restaurants en horeca

Geopend10:00 - 01:00

Markt 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verse sapjes en smoothies van Angie’s Juicebar

angie's juicebar
Ook Angie’s Juicebar is open om iedereen van de nodige vitamientjes en mineralen te voorzien. Je kunt jouw bestelling voor verse sapjes en smoothies, gembershots en sapkuren telefonisch of via Whatsapp plaatsen. Het nummer is 06- 41464390. Bestel je liever via de mail? Dat is mogelijk! Ook kun je een bestelling plaatsen bij Uber Eats of Thuisbezorgd.


Meer over Angie’s Juicebar ontdekken?

Angie’s Juicebar

Choorstraat 7, Delft

Tapas van Heinde en Ver

heinde & ver
Heinde & Ver Delft is op dit moment geopend voor afhaal en bezorging. Geef je bestelling online door en laat de gerechtjes (inclusief drinken!) thuis bezorgen of kom het afhalen. Goed om te weten: het afhalen gaat geheel contactloos! Het restaurant heeft een drive-thru waarbij je de auto niet uit hoeft.


Meer over Heinde & Ver Delft ontdekken?

Heinde & Ver Delft restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:00

Zocherweg 9, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De lekkere gerechten van Café de V

Ook Café de V is geopend om gerechten af te halen. Zoals je van het café gewend bent is er in ieder geval een dagschotel. Daarbuiten hanteert het restaurant een wisselende menukaart.

De bestellingen kunnen geplaatst worden tot 17.00 uur via Whatsapp op nummer: 06-14401093. Of je kunt even bellen met 015-2140916. De bestellingen kunnen vanaf 17.15 worden opgehaald. Het café is geopent tot 19.00 uur voor iedereen die spontaan honger krijgt.


Meer over Café de V ontdekken?

Café de V

Geopend16:00 - 02:00

Voorstraat 9, Delft

Heerlijke ijs of chocolade van De Lelie

Chocolaterie - Gelaterie De Lelie

Beiden zaken van De Lelie zijn geopend, maar omdat  veel mensen thuis blijven is de zaak hard aan de slag gegaan. De Lelie heeft daarom een webshop online staan. In de regio bezorgen zij alle bestellingen boven de €10,- gratis. In Delft bezorgt De Lelie ook ijs. Als je voor 14.00 uur besteld is het dezelfde dag tussen 15.00 uur en 18.000 uur bezorgd.


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Verse pizza’s van Pizzeria Da Salvatore

pizza eten uit eten delft

Ook de pizza’s van pizzeria Salvatore worden bij jou thuis bezorgd. Heb jij trek in een lekkere pizza? Op onze gidspagina hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Salvatore vinden.


Meer over Pizzeria Da Salvatore ontdekken?

Pizzeria Da Salvatore pizzeria's

Geopend17:00 - 22:00

Oude Delft 88, Delft

Bekijk meer:pizzeria's

Wine & More

wine-and-more-by-arjan
Zin in dat ene lekkere wijntje of die overheerlijke whiskey? Goed nieuws! Wine and More by Arjan bezorgd de flessen drank gewoon bij jou thuis. Hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Wine and More by Arjan vinden.


Meer over Wine & More by Arjan ontdekken?

Wine & More by Arjan slijterijen

Gesloten10:00 - 17:30

Choorstraat 38, Delft

Bekijk meer:slijterijen

Overheerlijke kaasjes, vleeswaren en andere producten van Verkade & Jacque

verkade en jaques kaasplank

Ook Verkade & Jacque bezorgt in tijden van het coronavirus eten bij jou thuis. Op de website staat onder meer: kaas, vleeswaren, verse (belegde) broodjes, vele soorten jam, melk, karnemelk, yoghurt, roomboter, eieren, maaltijden en véél delicatessen. Er zit vast iets voor je tussen!

Verkade & Jacque bezorgt van maandag tot en met zaterdag gratis binnen Delft tussen 11.00 – 14.00 uur. Hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Verkade & Jacque vinden.


Meer over Verkade & Jacques Delft ontdekken?

Verkade & Jacques Delft

Gesloten08:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 75, Delft

Verfrissende drankjes en heerlijke gerechten van Groeten Uit De Kromstraat

Groeten uit de Kromstraat is een initiatief van Eet- en Proeflokaal de KurkJazzcafé Bebop en STECK podium club bar. In de webshop van Groeten uit de Kromstraat vind je allerlei leuke en lekkere producten die je normaal gesproken aan de bar of in het restaurant kunt bestellen. Alleen nu worden ze gewoon bij jou thuisbezorgd of opgestuurd!


Meer over Groeten uit de Kromstraat ontdekken?

Groeten uit de Kromstraat

GeopendHele dag

Kormstraat 25, Delft

Brood van Bakker Jaap en Bakker van Roon

Bakker Jaap

Bakker Jaap en Bakker van Roon hebben de handen een tijdje geleden ineen geslagen en besloten om brood aan huis te gaan bezorgen. Om iedereen te kunnen helpen hebben de twee bakkerijen de postcodes in Delft verdeeld. Bakker Jaap neemt postcodes: 2611, 2612, 2616, 2627, 2628 en 2629 op zich. Bakker van Roon bezorgd op de postcodes: 2613, 2614, 2622, 2623, 2624, 2625 en 2626.

Via Whatsapp kun je een bestelling plaatsen, je krijgt dan een tikkie en de volgende dag heb je het brood in huis. Het nummer van Bakker Jaap is 06-44718935. Het nummer van Bakker van Roon is 06-21307759. Vanaf twee broden bezorgen de bakkerijen gratis. Liever zelf even snel een brood halen? Dat kan! De bakkerijen zijn beiden geopend.


Meer over Bezorgservice Bakker van Roon en Bakker Jaap ontdekken?

Bezorgservice Bakker van Roon en Bakker Jaap bakkers

Gesloten07:00 - 17:30

Bekijk meer:bakkers

Chinese gerechten van China Garden

chinees eten
China Garden maakt al sinds 1977 heerlijk eten. Je kunt hier terecht voor Chinese, Kantonese, Szechuanese en Indonesische gerechten. De gerechten zijn prima om thuis op te eten. Alles wordt bij China Garden goed en hygiënisch verpakt zodat het veilig en lekker warm bij jou thuis aankomt. Bekijk de website of kijk hieronder op de bedrijfspagina voor meer informatie.


Meer over China Garden Delft ontdekken?

China Garden Delft chinese restaurants

Geopend12:00 - 22:00

Bartokpad 8 , Delft

Bekijk meer:chinese restaurants

Lees ook:

winkelstraat Delft

Delftse aanbiedingen: goedkoop kratje bier en loungen met korting

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doo...
Kamkam kappers

Naar de kapper? Dit is de status van verschillende zaken in Delft

Het was een moment van blijdschap voor Delftenaren met een coupe corona én alle kappers: woensdag 6 ...
Blauwe Lopers

Er liggen vanaf vandaag blauwe lopers in Delft en dit is waarom

Delft ziet er vanaf deze vrijdag weer een beetje anders uit. Er zijn namelijk een flink aantal Blauw...

Van nieuwe banken tot glazen wanden: zo bereidt de horeca in Delft zich voor op heropening

Heerlijk! Vanaf 1 juni mogen -als alles gaat volgens plan en het virus niet opnieuw de kop opsteekt-...
sportfondsenbad delft

De zwembaden in Delft gaan weer open, maar nog niet op 11 mei

Misschien bleven je oren gisteren vooral bij de woorden 'terras' en 'kapper' hangen tijdens de persc...
Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

adv.