Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Deze nieuwbouwwoningen in hartje Delft zijn nu nog beschikbaar

Aangeboden door PoortMeesters 4 augustus 2020

Eerder schreven we al dat aan de rand van het historische centrum van Delft een nieuwe wijk wordt gebouwd. PoortMeesters is een nieuwbouwplan met verschillende, luxe stadswoningen. In deze wijk woon je lekker rustig maar is de levendigheid (lees: winkels, theater, bioscoop en die heerlijke terrasjes) toch vlakbij.

Bij PoortMeesters kun je kiezen uit verschillende stadswoningen. Deze woningen zijn naar eigen smaak in te delen, wat dit project uniek maakt.

Mogelijkheden genoeg

Standaard is er een ruime woonkeuken op de begane grond, maar je kunt er ook voor kiezen om een kantoor of praktijk aan huis te plaatsen. Zeker nu we allemaal nog lang thuis gaan werken is dit een handige optie. Plaats je er gelijk een keukenblokje in voor het koffiezetapparaat. En moet je klanten ontvangen? Kies je toch voor een extra voordeur? Mogelijkheden genoeg.

Liever niet aan huis werken? Dan kan je er ook nog voor kiezen om een extra slaapkamer met badkamer te creëren. Handig voor een studerende zoon of dochter, of als je misschien een ouder in huis zou willen nemen. Kies je voor deze optie, dan verplaatst de keuken naar de eerste verdieping.

Meer informatie

Benieuwd wat de mogelijkheden allemaal zijn? Kijk dan even hier. Dan kan je op je gemak met een kop thee rustig naar de tekeningen kijken. Enthousiast geworden? Wees er dan snel bij, want de verkoop van de woningen is al gestart. Welke huizen er nog beschikbaar zijn kan je terugvinden op de website. Voor meer informatie kan je contact opnemen met makelaar Van Silhout & Hogetoorn (015 212 52 88) of BPD Ontwikkeling (088-712 21 97).Meer over PoortMeesters ontdekken?

PoortMeesters


Poortweg 2, Delft

adv.