Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Student Jorn: ‘bij sportschool Koster voel ik me altijd welkom’

Aangeboden door Koster Sportclub 5 maart 2020

Tussen het studeren, borrelen en colleges volgen door is het óók belangrijk om fit te blijven. Jorn is student en sport nu een jaar bij sportschool Koster en vertelt waarom hij het daar zo naar zijn zin heeft. 

KosterJorn: “Ik sport sinds februari vorig jaar bij sportschool Koster. Ik sport vier keer in de week en wissel cardio en krachttraining af.” De student gaat vaak alleen trainen. “Als er iemand mee wil, vind ik dat gezellig. Maar ik pas mijn schema nooit op iemand aan.”

Goede sfeer

“Ik vind de sfeer bij Koster heel fijn. Er is een leuke mix van studenten, ouderen, fitte en wat minder fitte mensen. Hierdoor voelt iedereen zich thuis. De eigenaresse maakt altijd even een praatje, daardoor voel ik me altijd erg welkom. Er is ook een koffiecorner waar vaak mensen gezellig wat drinken”, aldus Jorn.

Faciliteiten

“Ik heb hiervoor bij meerdere andere sportscholen getraind. Maar Koster is heel fijn omdat het er veel minder vol is, ze hebben meer apparatuur staan en de ruimtes om te douchen en om te kleden zijn lekker ruim. Daarnaast heeft de sportschool ook sauna”, vertelt Jorn. Op de vraag de student daar vaak in gaat, antwoordt hij: “De sauna is niet gemengd bij Koster. Dat houdt in dat deze soms alleen voor vrouwen, en soms alleen voor mannen beschikbaar is. Zodra de sauna open is voor mannen, duik ik er vaak wel even in. Heerlijk!”

Sporten bij Koster Sportsclubs

Als je gaat sporten bij Koster Sportclubs kun je zoals Jorn aan krachttraining doen, maar je kunt ook groepslessen volgen of gewoon zorgen dat je conditie op peil blijft. Ieder lid krijgt een trainingsschema om te gebruiken in de zaal: je wordt dus niet aan je lot overgelaten. Daarnaast kun je ook een lichaamsanalyse laten doen om je vorderingen te volgen. “Ze lopen ook vaak rond om apparaten schoon te maken. Als je een vraag wil stellen, is er altijd wel iemand in de buurt om deze te beantwoorden”, vertelt Jorn.

Gratis proefweek

Lijkt het je wat om bij Koster te sporten? Maak dan gebruik van de gratis proefweek! Je kunt die aanvragen via de onderstaande oranje button.


Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Gesloten08:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

 

adv.