Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Insiderstip: hier in Delft drink je superverse sapjes

Aangeboden door Angie’s Juicebar 16 juli 2020

Yes, het zonnetje laat zich deze week weer voorzichtig zien! Tijd voor rokjes, korte broeken én natuurlijk een gezond zomerlijf! Bij Angie’s Juicebar in Delft persen ze elke dag supergezonde en verse sapjes voor je, zodat jij vol energie kan genieten van het mooie weer.

Echt vers

Ook weleens bedrogen uitgekomen op het terras als je een verse smoothie bestelde en er vervolgens een glas met lang houdbare sap voor je neus werd gezet? Niet bij Angie’s Juicebar! Hier worden alle sapjes dagelijks vers geperst en gebotteld. De smoothies worden zelfs vers voor je neus klaargemaakt. Zo’n sapje zit vol met vitamines en mineralen en dat is weer heel erg gezond voor je lichaam.

Detox kuur

Zou jij je lichaam een flinke oppepper willen geven? Dat kan met de vers geperste detox kuur die je bij Angie’s Juicebar kan kopen. Angelique, de eigenaresse van de juicebar, legt uit hoe zo’n kuur werkt. “Tijdens de detox kuur krijg je per dag zes sapjes en een shot. Deze sappen vervangen in principe de maaltijden die je normaal gesproken eet. Om ervoor te zorgen dat je genoeg vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgt, bestaan alle sappen uit verschillende fruit- en groentesoorten. Heb je toch honger naast de sappen? Dan kun je een eenvoudige soep of salade eten. Je kunt er ook voor kiezen om een smoothie te drinken.”

Wat doet een detox

“Veel mensen zitten vast in een bepaald eetpatroon. Je eet gerechten die je lekker vindt, maar mist hierdoor soms voedingstoffen uit etenswaren die je weinig tot niet eet. Een detox zorgt uiteindelijk voor meer energie, een stralende huid, betere concentratie en een goede bewustwording van wat je eigenlijk op een dag in je mond stopt.”

Vegan

Iets meer trek? Geen probleem, want bij Angie’s Juicebar serveren ze ook heel veel ander lekkers! Met een blik op de menukaart waan jij je in het tropische Bali. Ga jij je dag beginnen met een Blue Ocean Bowl of heb je aan een smoothie genoeg? Keuze zat bij Angie’s. Wat ook leuk is om te weten, bijna alles wat je hier besteld is vegan. Dus volledig vrij van dierlijke producten. Niet alleen gezond voor jou, maar ook goed voor de wereld.

Dus, waar wacht je nog op! Dit willen we toch allemaal? Haal snel die gezonde zomer kick bij Angie’s Juicebar aan de Chloorstraat 7 in Delft.


Meer over Angie’s Juicebar ontdekken?

Angie’s Juicebar restaurants en horeca

Choorstraat 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.