Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trots! Het lekkerste broodje van Nederland komt weer uit Delft

Aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft 14 januari 2020

We kunnen trots zijn! Tjarda Romeijn van het Stads-Koffyhuis won maandag de eerste prijs voor ‘Het lekkerste lunchgerecht’ in de categorie ‘Horeca’ op de horeca-beurs Horecava.

Tjarda won de prijs met zijn broodje ‘Burrata di Vega’. “Dit is een grote bruine bol met rucola, slierten gegrilde courgette, honingtomaten, romige (buffel)burrata en daarop wat pecannoten, gefrituurde kappertjes, truffel en balsamico,” vertelt Ferry van het Stads-Koffyhuis. “Het lunchgerecht viel bijzonder in de smaak bij de jury. Dit kwam vooral door de knapperigheid van het broodje en de smaakvolle samenstelling.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Stads-koffyhuis winnend lunchgerecht 2020

De vakwedstrijd

Tjarda moest op een podium binnen acht minuten vijf identieke broodjes bereiden. De wedstrijden op de Horecava worden gehouden voor professionals die werkzaam zijn bij horecabedrijven. Een vakjury beoordeelde de lunchgerechten. Hierbij werd voornamelijk gelet op uitstraling, creativiteit, smaak, samenstelling en de inkoopprijs.

Heb jij al trek gekregen in dit broodje? In de loop van de week kun je het broodje proeven bij het Stads-Koffyhuis.Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft

koffiebars

Gesloten09:00 - 20:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.