Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hmm! Hier in Delft haal je het lekkerste broodje van Nederland

Aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft 14 mei 2020

Uit lunchen gaan is er door het coronavirus al een tijdje niet meer bij. Maar je kunt natuurlijk wel thuis iets lekkers eten tussen de middag. Ben jij niet zo’n keukenprins(es), maar heb je wel zin in een lekkere, uitgebreide lunch? Dan heeft Stads-koffyhuis een héle goede (en lekkere) oplossing voor jou!

Trek in een lekker broodje? Goed nieuws: de heerlijke broodjes van het Stads-koffyhuis zijn nu namelijk ook af te halen! En wij kunnen je vertellen: daar zitten écht lekkere broodjes bij. Denk bijvoorbeeld aan het prijswinnende broodje van dit jaar: de Burrata di Vega. Dit is een grote bruine bol met rucola, slierten gegrilde courgette, honingtomaten, romige (buffel)burrata en daarop wat pecannoten, gefrituurde kappertjes, truffel en balsamico. Klinkt geweldig, toch?

Tekst gaat verder onder de foto

Bestellen en afhalen kan vanaf nu

In de aanloop naar de heropening van de Delftse Horeca op 1 juni zijn de “Lekkerste broodjes van Nederland” van het Stads-Koffyhuis vanaf nu af te halen. Je kunt van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur de lunchbroodjes afhalen.

Bestelling plaatsen

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webshop van het Stads-koffyhuis. De bestelling kun je afhalen bij het broertje van het Stads-koffyhuis genaamd: De Delf. Dit restaurant zit op op Oude Delft 113, zo’n vijftig meter van het Stads-Koffyhuis. Daar zal jouw bestelling op de juiste tijd klaar staan. Natuurlijk kun je ook ter plekke bestellen, de bestelling wordt dan gemaakt terwijl je wacht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft. Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft koffiebars

Gesloten09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.