Blond haar zonder beschadigingen: zo krijg je dat voor elkaar

Aangeboden door TopHaarverzorging 17 juli 2018

Nu het eindelijk écht zomer is, is het ook tijd voor een mooie, blonde coupe. Het nadeel van highlights of blonderen is alleen dat je haar snel beschadigt. En als je dan óók nog in de zon zit, gaat het helemaal hard. Toch kun je lichter haar krijgen zonder de hele zomer met pluizig haar rond te lopen. De kapsters van TopHaarverzorging weten als geen ander hoe ze dit kunnen voorkomen. 

tophaarverzorging delft
Door de juiste verftechniek wordt je haar zo min mogelijk beschadigd

“Nu het zomer wordt, helpen we heel veel klanten aan een blonde coupe”, vertelt kapster Nancy. “Door onze verftechniek zorgen we voor zo min mogelijk schade op het haar. Zo brengen we de folies op een andere manier aan en werken we op een bepaalde manier met de kam. Het wordt hierdoor minder droog en dat kunnen veel klanten waarderen.”

Extra verzorging

Daarnaast kunnen klanten deze zomer ongeveer een maand na een kleurbehandeling gratis terugkomen voor een intensief masker van het merk Milkshake. Hiermee wordt de schade van het kleuren en de zon nóg minder. “Deze maskers zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Zo bestaat het cacaomasker puur uit cacao dat bewerkt is om in je haar te doen. Je kunt het bij wijze van spreken opeten. Het herstelt, voedt van binnenuit en reconstrueert je haar.”

tophaarverzorging delft
De kapsters van TopHaarverzorging

Bescherm het zelf

In de tussentijd kun je er ook zelf voor zorgen dat je haar zo mooi mogelijk blijft. “We hebben een zomerlijn van Milkshake met shampoo, haarbeschermer en een haarmasker dat een UV-filter heeft. Hierdoor beschadigt je gekleurde haar niet in de zon. We hebben deze producten in handige flesjes van 100 ml, dus je kunt ze gewoon meenemen op reis.”

Wil je ook lichter én mooier haar? Maak dan snel een afspraak bij TopHaarverzorging! Dat kan hier.

tophaarverzorging delft
Topper

Gratis voedend masker bij highlights of blonderen

Wellness en beauty - Geldig t/m 31 aug 2018

Deze bijdrage wordt je aangeboden door TopHaarverzorging. Meer over TopHaarverzorging ontdekken?

TopHaarverzorging kappers

Geopend09:00 - 17:30

Rochussenstraat 3, Delft

Bekijk meer:kappers

adv.